درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه مجلس/ایران شناسه: ۷۲۶۷۹۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۳۲ : ۱۳ بازدید: ۱۳۱دیدگاه: ۰

حاجی بابایی:

امسال کسری بودجه نداریم/ ۱۰۰ درصد منابع دولت محقق شد

 امسال کسری بودجه نداریم/ ۱۰۰ درصد منابع دولت محقق شد طبق گزارش مشترک کمیسیون و سازمان برنامه و بودجه، در سال ۱۴۰۱ کسری بودجه نداریم که نقطه مثبتی در روند ثبات اقتصادی کشور و کنترل نرخ تورم در آینده است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از تسنیم، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه مجلس شورای اسلامی در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس که با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد به خبرنگاران گفت: پیرو برخی اظهارات مبنی بر کسری بودجه 400 هزار میلیارد تومانی در سال 1401، کمیسیون برنامه و بودجه بر همین اساس با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه تشکیل جلسه داد و وی گزارشی درباره آخرین وضعیت منابع و مصارف بودجه سال 1401 ارائه کرد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گزارش مسعود میرکاظمی را مورد توافق کمیسیون برنامه و بودجه و سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد و افزود: بر اساس این گزارش در سال 1401، به میزان 1394 هزار میلیارد تومان منابع پیش‌بینی کرده بودیم ‌که البته باید گفت این برای نخستین بار بود که مجلس شورای اسلامی تقریبا سقف بودجه دولت را افزایش نداد.

حاجی بابایی تاکید کرد: حدود 100 درصد منابع دولت در بودجه سال 1401 تحقق پیدا کرده است و این مساله مورد توافق سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس است.

وی تحقق 100 درصدی منابع دولت را در نوع خود کم نظیر عنوان کرد و گفت: اینکه در یک سال با این وضعیت اقتصادی، 100 درصد منابعی که مجلس در بودجه مصوب کرده، تحقق پیدا کند بسیار ارزشمند است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس هر نوع گزارشی مبنی بر کسری بودجه سال 1401 را تکذیب و خاطرنشان کرد: طبق گزارش مشترک کمیسیون برنامه و بودجه و سازمان برنامه و بودجه در سال 1401 کسری بودجه نخواهیم داشت و این مساله نقطه مثبتی در روند ثبات اقتصادی کشور و کنترل نرخ تورم در آینده‌ای نزدیک خواهد شد. اراده دولت و مجلس در زمینه بودجه سال 1401 تحقق پیدا کرده است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/72679کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ