درحال بارگذاری

گروه: فناوری / حوزه علم و فن آوری ایران/ایران شناسه: ۸۳۴۶۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳ : ۰۷ بازدید: ۱۵۸دیدگاه: ۰

رئیس صندوق نوآوری:

ضوابط جدید حمایت از دانش بنیان تا ٣ هفته آینده اعلام می شود

ضوابط جدید حمایت از دانش بنیان تا ٣ هفته آینده اعلام می شود رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: طی ۲-۳ هفته آینده ضوابط صندوق برای نحوه حمایت از شرکت ها براساس مدل جدید ارزیابی دانش بنیان‌ها اعلام خواهد شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر، سیدمحمدصادق خیاطیان در پاسخ به این سوال که با توجه به آئین نامه جدید ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان، صندوق نوآوری برای حمایت از شرکت‌ها چه تغییراتی را بر اساس این دستورالعمل ایجاد خواهد کرد، اظهار کرد: با توجه به تغییراتی که در بحث ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان صورت گرفته شرکت‌ها به نوپا، نوآور و فناور تقسیم شده اند؛ شرکت‌های نوپا هنوز از نظر کسب و کاری و اقتصادی به بلوغ کافی دست پیدا نکرده اند؛ در دستورالعمل جدید شرکت‌های نوآور نیز حداقل یک محصول دانش بنیان دارند و دارای رشد پایدار در تولید و فروش و در شرکتهای فناور تمرکز اصلی فعالیت‌های اقتصادی و تجاری شرکت باید در حوزه دانش‌بنیان باشد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در همین راستا و با توجه به این تغییرات یک تیم در حال بررسی است و قاعدتاً صندوق نیز باید تغییراتی را اعمال کند از آنجا که ما عمدتاً در صندوق طرح محور حرکت می‌کنیم، خیلی انتظار نداریم که ضوابط و شرایط ما بهم بریزد و دستخوش تغییرات زیادی شود.

خیاطیان با بیان این مطلب که طی ۲-۳ هفته آینده ضوابط صندوق نوآوری برای حمایت از شرکت‌ها براساس مدل جدید ارزیابی، اعلام خواهد شد، خاطرنشان کرد: براساس مدل جدید، ۷۵ درصد دانش بنیان‌ها شرکت‌ها در دسته شرکت‌های نوپا قرار گرفته اند و از آنجا که شرکت‌های نوپا زیر ۵ میلیارد فروش دارند، باید یک بسته خاص حمایتی برای آنها تعریف کنیم؛ چرا که این نوع شرکت‌ها نیازمند حمایت‌های ویژه برای تمرکز بر حل مشکلات عملکردی محصول خود و کسب قابلیت‌های کسب و کاری هستند.

وی ادامه داد: به طور مثال برای شرکت‌های فناور که سهم فروش دانش بنیان آنها باید از کل فروش شرکت حداقل ۵۰ درصد باشد، بسته بورس و شبکه بانکی را باید بیش از گذشته فعال کنیم.

رئیس صندوق نواوری و شکوفایی ادامه داد: براساس مدل جدید ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان با انجام برخی اقدامات نظیر فروش دانش بنیان، صادرات و ایجاد اشتغال تخصصی، حضور در بازار سرمایه، فعالیت در مناطق محروم اعتبار حمایتی کسب خواهند کرد و سپس می‌توانند متناسب با نیاز خود از سبد حمایت‌ها استفاده کنند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/83460کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ