درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/ایران شناسه: ۷۶۹۵۸۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۴۱ : ۱۷ بازدید: ۱۸۵دیدگاه: ۰

مخبر: اجرای مصوبات سفرهای استانی رئیس‌جمهور از محورهای اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی است

 مخبر: اجرای مصوبات سفرهای استانی رئیس‌جمهور از محورهای اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی است معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دولت به صورت مستمر در حال ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی، است، گفت: یکی از محورهای اصلی برای ارزیابی عملکرد مدیران دولتی نحوه اجرای مصوبات و تعهدات مرتبط با سفرهای استانی رئیس‌جمهور است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، جلسه هماهنگی دومین سفر استانی رئیس‌جمهور به استان خوزستان عصر امروز (سه‌شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و آخرین وضعیت اجرای مصوبات سفر نخست و طرح‌های دور دوم سفر به این استان مورد بررسی قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه بر ضرورت تلاش مجدانه همه دستگاه‌های اجرایی برای عملیاتی شدن مصوبات سفرهای استانی رئیس‌جمهور تأکید کرد و گفت: اجرای مصوبات سفرهای استانی بسیار حائز اهمیت است و افکار عمومی اجرای کامل تعهدات را بطور مداوم پیگیری می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه دولت به صورت مستمر در حال ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل، بنگاه‌های اقتصادی و شرکت‌های دولتی است، اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی برای ارزیابی عملکرد مدیران دولتی نحوه اجرای مصوبات و تعهدات مرتبط با سفرهای استانی رئیس‌جمهور است.

مخبر‌، معاون اجرایی رئیس‌جمهور را مأمور کرد عملکرد دستگاه‌های اجرایی در قبال مصوبات سفرهای استانی را به صورت دوره‌ای و بدون ملاحظه بررسی و در صورت عدم اجرای برخی مصوبات، دلایل دقیق آن را احصاء و به دولت گزارش دهد.

در این جلسه که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و استاندار خوزستان نیز حضور داشتند، تعهدات مربوط به نخستین سفر استانی رئیس‌جمهور به استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه این نشست همچنین توافقات و تعهدات دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح‌هایی در جهت توسعه و ارتقای جایگاه استان خوزستان بررسی و تصویب شد.

به گزارش فارس،  دومین سفر استانی رئیس‌جمهور به استان خوزستان قرار است روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری مورخ هفتم و هشتم اردیبهشت انجام شود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/76958کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ