درحال بارگذاری

گروه: بین الملل / حوزه سیاست خارجی/ایران شناسه: ۶۹۶۷۳۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۴۵ : ۱۶ بازدید: ۱۸۴دیدگاه: ۰

ایران برخی اشخاص و نهادهای کانادایی را تحریم کرد

ایران برخی اشخاص و نهادهای کانادایی را تحریم کرد وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص اعمال تحریم علیه برخی اشخاص و نهادهای کانادایی را به دلیل حمایت از تروریسم و گروهک تروریستی منافقین تحریم کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران وفق مصوبات مراجع ذیربط و در چارچوب قواعد مرتبط و سازوکارهای تحریمی مربوطه، به عنوان عمل متقابل، اشخاص و نهاد کانادایی زیر را به دلیل حمایت از تروریسم و گروهک تروریستی منافقین، تحریک و تشویق به اقدامات تروریستی و خشونت علیه مردم ایران، ترویج اطلاعات غلط در مورد ایران و نیز مشارکت آنان در اعمال و تشدید تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، تحت تحریم قرار می‌دهد.

اشخاص حقیقی:

۱) مارکو مندیسینو (Marco Mendicino): عضو پارلمان و وزیر امنیت عمومی کانادا
۲) آنیتا آن‌اند (Anita Anand) وزیر دفاع ملی کانادا
۳) ریچارد واگنر (Richard Wagner) رئیس دیوان عالی کانادا
۴) واین آیر (Wayne Eyre) رئیس ستاد ارتش کانادا
۵) اریک کنی (Eric Kenny) فرمانده نیروی هوایی کانادا
۶) انگس تاپشی (Angus Topshee) فرمانده نیروی دریایی کانادا
۷) خانم برندا لاکی (Brenda Lucki) کمیسیونر (رئیس) پلیس سواره نظام کانادا
۸) دیوید براون (David Brown)؛ قاضی صادر کننده حکم توقیف اموال و دارایی جمهوری اسلامی ایران در کانادا

اشخاص حقوقی:

۱) نشنال پست؛ رسانه حامی تحریم‌ها و با رویکرد ایران ستیزی
جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌نماید که تسهیل و حمایت از اقدامات تروریستی و گروهک تروریستی منافقین موجب نقض تعهدات بین المللی دولت کانادا در حوزه مبارزه با تروریسم و اعمال و اجرای اقدامات زورمدارانه یکجانبه (تحریم‌های ظالمانه) از سوی آن دولت نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین الملل و اصول مندرج در منشور ملل متحد و موجب مسئولیت بین المللی دولت کانادا می‌باشد.

کلیه دستگاه‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای تحریم‌ها شامل ممنوعیت صدور روادید، عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حساب‌های بانکی در نظام مالی و بانکی و نیز توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران معمول خواهند داشت.

بدیهی است این اقدام تحریمی، نافی پیگیری کیفری افراد به سبب دست داشتن در اقدامات مجرمانه در محاکم قانونی دارای صلاحیت نخواهد بود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/69673کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ