یکم) «نسل کشی را متوقف کنید»
پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، تظاهرات در استکهلم، آمستردام و ژنو در حالی آغاز شد که صدها معترض به خیابانها آمدند و خشم خود را از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و لبنان ابراز کردند.
با وجود سرد بودن هوا، حدود 1000 نفر در Odenplan در استکهلم به دعوت سازمان های مختلف جامعه مدنی برای نشان دادن حمایت از فلسطین و لبنان تجمع کردند.
تظاهر کنندگان خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی و آتش بس فوری شدند.
تظاهرکنندگان بنرهایی را حمل می کردند که روی آن نوشته شده بود: «کودکان در غزه کشته می شوند»، «نسل کشی را متوقف کنید»، «برای همیشه فلسطین»، «[بنیامین] نتانیاهو یک جنایتکار جنگی است» و همچنین مجسمه هایی که نمادی از کودکان کشته شده در غزه بودند در دست داشتند و مظلومیت آنان را فریاد می کردند.
ماتیاس گاردل، مورخ دانشگاه اوپسالا که در این تظاهرات شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرگزاری آنادولو گفت: من اینجا هستم تا به نسل کشی علیه مردم فلسطین اعتراض کنم.
وی افزود: "بیش از یک سال است که ما شاهد اولین نسل کشی زنده در تاریخ بشر بوده ایم."
به عنوان بخشی از تظاهرات هفتگی در شهرهای مختلف هلند در حمایت از فلسطین، صدها نفر در میدان دام آمستردام تجمع کردند.
سخنرانان خطاب به معترضان ازدولت های غربی ازجمله هلند، آمریکا، انگلیس و آلمان به دلیل ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی انتقاد کردند.
در سخنانی که به نمایندگی از کارکنان بهداشتی و درمانی حامی فلسطین در هلند انجام شد، تأکید شد که سیستم بهداشت و درمان غزه کاملاً فرو ریخته است و مجروحان در رنج و عذاب منتظر مانده اند و قادر به درمان نیستند.
در ژنو، تظاهرات در میدان میدان نوو برگزار شد. تظاهرکنندگان قبل از راهپیمایی در مرکز شهر در میدان تجمع کردند.
آنها با اهتزاز پرچم فلسطین و لبنان شعارهایی به زبان های فرانسوی، انگلیسی و عربی سر دادند و رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.[1]
دوم)آمار هولناک رژیم صهیونی؛ در کشتار پزشکان و پرستاران
به گزارش خبرگزاری آناتولی، مقامات محلی روز یکشنبه 4 آذر( 24نوامبر) اعلام کردند که از سال گذشته تاکنون بیش از 1000 پزشک و پرستار در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه کشته شده اند.
دفتر رسانه های دولتی غزه در بیانیه ای اعلام کرد: بیش از 310 پرسنل پزشکی دیگر دستگیر، شکنجه و در زندان ها اعدام شدند.
ارتش اسرائیل همچنین از ورود تجهیزات پزشکی، هیئت های بهداشتی و صدها جراح به غزه جلوگیری کرده است.
این دفتر رسانه ای ارتش رژیم صهیونیستی را به هدف قرار دادن بیمارستان ها به عنوان بخشی از طرحی برای تضعیف سیستم بهداشت و درمان غزه متهم کرد.
در این بیانیه آمده است: «بیمارستانها یک هدف اعلامشده برای ارتش اسرائیل بودهاند که آنها را بمباران، محاصره و یورش بردند، پزشکان و پرستاران را کشتند و پس از هدف قرار دادن مستقیم آنها، دیگران را مجروح کردند.»
حسام ابوصفیه، رئیس بیمارستان کمال عدوان، روز شنبه 3 آذر( 23 نوامبر) در حمله هوایی اسرائیل به این مرکز و مناطق اطراف آن در شمال غزه زخمی شد.
رژیم سفاک خون ریز صهیونی در پی عملیات حماس در سال گذشته، جنگ نسل کشی نوار غزه را آغاز کرده است که بر اثر آن بیش از 44 هزار و 200 نفر که بیشتر آنها زن و کودک بودند، کشته و بیش از 104 هزار و 500 نفر زخمی شدند.
دومین سال نسلکشی در غزه با محکومیت فزایندهای بینالمللی روبهرو گشته و شخصیتها و نهادها این حملات و جلوگیری از ارسال کمکها را تلاشی عمدی برای نابودی جمعیت عنوان کرده اند.
دادگاه کیفری بینالمللی روز پنجشنبه اآذر( 21 نوامبر) حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق وی را به دلیل جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.
رژیم صهیونیستی همچنین به دلیل جنگ وحشیانه خود علیه غزه با پرونده نسل کشی در دیوان بین المللی دادگستری مواجه است. [2]
سوم)تحلیل تحلیل گران ازحکم دادگاه کیفری بینالمللی
در خصوص حکم صادره گفتنی فراوان است که در جای خود باید بدان پرداخته شود چنان چه تا به امروز صاحب نظران و تحلیل گران داخلی و بین المللی و حتی سیاستمداران به آن پرداخته و اظهار نظر نموده اند و نگارنده نیز وظیفه خود می داند به این موضوع فهرست وار در زیر بپردازد و پاره ای از دیدگاه های بیان شده را بصورت گزینشی و بدلیل اهمیت آن روایت، بازتاب و بازنشر دهد:
1- دادگاه بین المللی لاهه با صدور این احکام اعلام کرد که نتانیاهو و گالانت در ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در جریان حمله به نوار غزه و لبنان نقش دارند.
2- این حکم بطور قطع میتواند بر آتشبس غزه و لبنان نیز مؤثر باشد و تلاش نتانیاهو برای استفاده از جنگ برای بقای خود در قدرت را با موانع جدی مواجه سازد و موقعیت نتانیاهو این جنایتکار روان پریش نسل کش را در برابر منتقدینش تضعیف نماید.
3- دادگاه لاهه با صدور این احکام امیدی واقعی برای تحقق عدالت در حق تعداد زیادی از قربانیان جنایت جنگی بر اساس قوانین بین المللی را در دل مردم مظلوم فلسطین و لبنان زنده کرد.
4- سازمان دیده بان حقوق بشر و سازمان عفو بین الملل صدور حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را تبریک گفته و تمام کشورهای عضو در دادگاه لاهه، آمریکا و تمام متحدان اسرائیل را به محترم شمردن عملی رأی این دادگاه و قوانین بین المللی دعوت و فرا خوانده است.
5- «جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز دستور دیوان را سیاسی ندانست و افزود: باید به تصمیم این دیوان احترام گذاشته و آن را اجرا کنیم.
6- بلاشک و بدون تردیدحکم دادگاه بینالمللی کیفری پس از یک سال انفعال و تضعیف نهادهای بینالمللی حقوقی و سیاسی که با توجه به فشار لابیهای آمریکایی-صهیونیستی، صادر شد؛ بسیار قابل توجه است و میتواند به تقویت دوباره روندهای حقوقی و جایگاه نهادی مجامع بین المللی کمک کند.
7-پیشبینی میشود فشارهای داخلی برای برکناری نتانیاهو این تروریست جانی کودک کش جنگ افروز افزایش یابد.
8- صدور حکم دادگاه بینالمللی کیفری؛ نه تنها سفرهای دیپلماتیک و بینالمللی نتانیاهو و گالانت را محدود خواهد کرد بلکه از سوی دیگر با افزایش فشار های حقوقی و سیاسی بینالمللی باید بزودی منتظر آن بود که وجهه داخلی و خارجی آن دو جنایتکار جنگی، بیش از پیش مخدوش گردد.
9- بعد از آن که چند ساعتی از صدور حکم گذشت بسیاری از کشورهای اروپایی برای بازداشت آن دو اعلام آمادگی نمودند. [3]
10-خنده داراست که باندجنایتکار رژیم صهیونی درکمال وقاحت وبی شرمی هرچه تمام ترازنخست وزیر روان پریش تروریستی اش گرفته تا «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما»، وزیرحمل و نقل رژیم، «نفتالی بنت» نخست وزیر پیشین رژیم،«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم،«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم،«بنی گانتس» رئیس حزب اردوگاه دولتی رژیم و... نسبت به صدور این حکم موضع گستاخانه گرفته و آنرا سیاسی خوانده و اعلام کرده اند این حکم؛ الف) موجب انزوای اسرائیل و حمایت از تروریسم علیه دولت یهود است. ب) دیوان کیفری بینالمللی تصمیم گرفته است درواقع ازایران که این جنگ منطقهای را به راه انداخته حمایت کند. پ) حکم های بازداشت صادر شده به منزله «پاداشی برای تروریسم» هستند. ت) حکم دادگاه کیفری بین الملل به منزله یهودستیزی نوین تحت پوشش عدالت است! ث) این حکم ها به منزله لکه ننگی بی سابقه برای دادگاه کیفری بین المللی هستند. ج) در این حکم رنج و مشکلات گروگان های اسراییلی و اقدامات حماس نادیده گرفته شد. چ) حکم های دادگاه کیفری بین الملل ابزار دست حماس برای ادامه جنگ علیه اسرائیل است.[4]
جان کلام این که تحلیل گران معتقدند با صدوراین حکم اعتبار و جایگاه بینالمللی رژیم صهیونی به شدت مخدوش گردید و این رژیم از جایگاه همیشگی مدعی و قربانی یهودستیزی به جایگاه یک واحد سیاسی ظالم و خونریز تروریستی نسل کش که رهبرانش از سوی یک نهاد ساخته و پرداخته غرب متهم به جنایت علیه بشریت هستند، تنزل داده شد تا همینه و هیبت پوشالی این رژیم جنایتکار جنگ افروز در عرصه جهانی و بین المللی فرو ریزد و در هم شکسته شود.
پینوشت:
1- Protests Held Across Europe Against Israel’s Atrocities in Gaza, Lebanon. Kayhan .ir. Translator: Asadollah Afshar. Publish Date : Monday 25 November 2024
2- Officials: Over 1,000 Doctors, Nurses Killed in Israeli Attacks in Gaza. Kayhan .ir. Translator: Asadollah Afshar. Publish Date : Monday 25 November 2024
[3] - این حکم به این معناست که ۱۲۴ کشور عضو دیوان دادگستری بینالمللی موظف هستند در صورت ورود نتانیاهو و گالانت به این کشورها، آنها را بازداشت کنند.
[4] - جنایتکاران تحت تعقیب. ابتکار: شنبه 3 آذر ماه 1403- کد خبر: 38213 .
دکتر اسدالله افشار
اشتراک گذاری: لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/101146