درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۹۹۱۵۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰ : ۱۰ بازدید: ۷۹۰۲دیدگاه: ۰

خون شهید سید حسن بر زمین نخواهد ماند

خون شهید سید حسن بر زمین نخواهد ماند سید حسن نصرا... رهبرعزیز حزب الله لبنان در اواخر روز جمعه27 سپتامبر در حملات هوایی وحشیانه رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه ضاحیه جنوبی در بیروت پس از سه دهه مبارزه بی امان با رژیم اشغالگر قدس به آرزوی دیرینه خود که همانا فیض شهادت بود، رسید.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، سید حسن نصرا... رهبرعزیز حزب الله لبنان در اواخر روز جمعه27 سپتامبر( 6 مهر ماه) در حملات هوایی وحشیانه رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه ضاحیه جنوبی در بیروت پس از سه دهه مبارزه بی امان با رژیم اشغالگر قدس به آرزوی دیرینه خود که همانا فیض شهادت بود، رسید.  

سید حسن نصرا... دبیرکل محبوب جنبش مقاومت لبنان پس از سخنرانی بنیامین نتانیاهوی روان پریش، نخست وزیر جنایتکار نسل کش رژیم جعلی غاصب تروریستی صهیونیستی در هفتادونهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک مورد هدف قرار گرفت. تردیدی وجود ندارد که این جنایت تروریستی؛ یکی از مهم‌ترین و شاید فجیع‌ترین جنایاتی باشد که به دست رژیم سفاک نامشروع صهیونیستی رقم خورده است.[1]  

 

بمب‌های ممنوعه

ارتش اسراییل در جریان حملات خود به ضاحیه از ده‌ها بمب سنگرشکن (بانکر باستر) ساخت آمریکا استفاده کرده است.[2]

کنوانسیون ژنو استفاده از چنین بمب‌هایی را در مناطق پرجمعیت به دلیل احتمال تلفات قابل توجه غیرنظامیان ممنوع کرده است.

به گفته یک تحلیلگر به نقل از نشریه نیویورک تایمز، جت های جنگنده F-15I اسرائیل که این بمب ها را پرتاب کردند، به حداقل 15 مهمات 2000 پوندی مجهز به سیستم هدایت دقیق ساخت آمریکا که به بمب ها متصل می شود، بودند.

به گزارش رسانه های آمریکایی، دفتر نتانیاهو عکسی از این جانی بین المللی در نیویورک را منتشر نموده که نشان می دهد او دستور حمله به ضاحیه بیروت را با استفاده از تلفن ثابت صادر کرده است.

 

جنایت وحشتناک

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه 7 مهرماه( 28 سپتامبر) گفت که دستور قتل رهبر حزب‌الله را صادر کرده است که از سوی بسیاری از مقامات و همچنین شخصیت‌های مذهبی به عنوان جنایتی وحشتناک توصیف شده است.

نتانیاهو، که معروف به بی بی است، در کمال گستاخی که مبین عدم پایبندی وی به اصول و مقرارت و موازین حقوق بین الملل است اظهار داشته: «حذف نصرالله شرط اساسی برای دستیابی به اهدافی بود که ما تعیین کرده‌ایم( بازگرداندن اسرا به خانه‌هایشان، حذف کامل جنبش حماس و تغییر موازنه قوا در منطقه ).

ده ها هزارنفردرشمال اسرائیل وجنوب لبنان درمیان تبادل آتش بین اسرائیل وحزب الله از7 اکتبر2023          ( شنبه 15 مهر1402) آواره شده اند. تاکنون بیش از 41500 فلسطینی را کشته است.

نخست‌وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در 7 اکتبر(15 مهر) چندین هدف مشخص برای این رژیم معین کرده بود؛ نابودی حماس و توان نظامی آن‌، کشتن رهبران حماس‌، آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی)وبه دست گرفتن کنترل نوار غزه و بازگرداندن امنیت به سرزمین‌های اشغالی بخصوص شهرک‌های صهیونیست‌نشین. به اذعان تمامی کارشناسان بعد از گذشت یکسال از جنگ، نتانیاهو به تحقق هیچ یک از این اهداف حتی نزدیک هم نشده است.[3]

جنبش مقاومت لبنان گفته بود در صورت برقراری آتش بس در غزه، حملات را متوقف خواهد کرد. اما نتانیاهو نه تنها مذاکرات با هدف پایان دادن به جنگ غزه را از مسیر خود خارج کرد، بلکه دستور بمباران گسترده در لبنان را داد که از یک هفته پیش آغاز شد. تاکنون صدها نفر در لبنان در حملات اسرائیل جان خود را از دست داده اند.

 

حمایت آمریکا از ترور و جنایت اسرائیل

جای تعجب نیست که ایالات متحده نه اسرائیل را به خاطر کشتن صدها نفر در لبنان و نه ترور نصرالله که حزبش یکی از جناح های سیاسی پیشرو در پارلمان این کشور بوده است، محکوم نکرده است. رئیس جمهور آمریکا؛  جو بایدن، که ارتش کشورش تعداد زیادی از غیرنظامیان را در افغانستان، عراق و سوریه کشته است، ترور نصرالله و غیرنظامیان لبنانی را «معیار عدالت برای قربانیان بسیاری از جمله هزاران آمریکایی، اسرائیلی و...  می داند.»!

بایدن همچنین با بی شرمی هرچه تمام تر، حمایت خود از اسرائیل را دوچندان کرده است.

ایالات متحده مزورانه هرگونه دخالت در این ترور را رد کرده است. اما تصور اینکه تل آویو می توانست بدون هماهنگی واشنگتن حملات روز جمعه به بیروت را انجام دهد، غیر قابل قبول به نظر می رسد.

آمریکا به همراه تروئیکای اروپایی و برخی کشورهای مخالف حزب الله است و راهبردهایی برای بیرون راندن این گروه از حوزه سیاسی لبنان و از بین بردن نفوذ آن اندیشیده است. با این حال، این تلاش‌ها ناکارآمد بوده‌اند، زیرا حزب‌الله همچنان حمایت مردمی بیشتری را به دلیل مخالفتش با اشغالگری و تجاوز اسرائیل به دست آورده و پیش از گذشته در این زمینه محبوبیت کسب کرده است و بطور قطع و یقین ترورو شهادت رهبرانش چون سید عباس موسوی وسیدحسن نصرالله و برخی ازفرماندهان رشیدحزب ا... بر وجاهت و محبوبیت جهانی و منطقه ای آنان خواهد افزود و صهیونیزم بین المللی و حامیان غربی و اروپایی آنان را منفور افکار جهانی قرار خواهد داد چنان چه این نکته را ما بعد از 7 اکتبر 2023در سراسر جهان نظاره گر و شاهد بوده و هستیم.

 

تشکیلات حزب الله

اسرائیل در ژوئن 1982 به لبنان حمله کرد، ظاهراً در پاسخ به حملاتی که سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) از جنوب لبنان به لبنان انجام داد.

اسرائیل جنوب را اشغال کرد و تا بیروت غربی رفت، جایی که ساف مستقر بود و آن را تحت محاصره قرار داد. چندین گروه لبنانی از جمله حزب الله برای دفع این تهاجم تشکیل شد.

در نهایت، حزب الله ارتش اسرائیل را در سال 2000 بیرون راند و به اشغال این رژیم پس از نزدیک به 20 سال پایان داد.[4]

 

 میراث نصرالله

نصرالله به عنوان یکی از تأثیرگذارترین شخصیت‌های منطقه شناخته می‌شود که نقشی کلیدی در تبدیل حزب‌الله به یک نیروی نظامی و سیاسی بزرگ داشت. این رهبر کاریزماتیک که هنگام ترور 64 ساله بود، از زمان ترور سلف خود سید عباس موسوی در سال 1992 رهبری حزب الله را بر عهده داشت. موسوی در 16 فوریه 1992 هنگام رانندگی به همراه همسر و پسر 6 ساله خود در جاده ای در منطقه بقاع در شرق لبنان براثرحمله موشکی بالگردهای اسرائیلی کشته شد. اودر آوریل 1991 دبیرکل جنبش مقاومت حزب الله شد.

 

توهمات اسرائیلی!

اسرائیل در این توهم است که ترور نصرالله منجر به حذف حزب الله خواهد شد. اسراییل؛ موسوی را با تصور غلط مشابهی ترور کرد. اما نصرالله جنبش را به یک نیروی سیاسی و نظامی قدرتمندتر تبدیل کرد. حزب الله در حال حاضر100000 جنگجو دارد. این کشور همچنین انبار موشک های خود را از 14000 در سال 2006 به حدود 150000 رسانده و موشک های هدایت شونده دقیق و برنامه های پهپادی خود را توسعه داده است.

اسرائیل در سال 2006 با لبنان جنگ کرد اما حزب الله ارتش این رژیم را پس از 34 روز مجبور به عقب نشینی کرد.

در سال 2008، اسرائیل همچنین عماد مغنیه، رهبر نظامی حزب الله را در سوریه ترور کرد. اما جنبش در سال‌های بعد قوت گرفت. اسرائیل همچنین سایر رهبران و فرماندهان مقاومت منطقه‌ای را در تلاش برای فلج کردن جنبش‌های آنها ترور کرده است. با این حال، این سیاست نتیجه معکوس داشته است.

اسرائیل شیخ احمد یاسین را که حماس را تأسیس کرد در اواخر سال 1987 پس از وقوع اولین انتفاضه (قیام) فلسطین در همان سال ترور کرد. رهبر معنوی حماس در 22 مارس 2004 به همراه 9 نفر دیگر در غزه کشته شد. او به شدت از حق مردم فلسطین برای مقاومت در برابر اشغالگری اسرائیل دفاع کرد و غالباً از تشکیلات خودگردان فلسطین به دلیل نادیده گرفتن گزینه مقاومت مسلحانه در برخورد با رژیم اشغالگر انتقاد کرد.

یاسین به دنبال جراحتی که در سن 12 سالگی متحمل شده بود، ویلچر نشسین گشته بود.

اسرائیل معتقد بود که این ترور منجر به ریشه کن کردن حماس خواهد شد. با این حال، طوفان الاقصی، حمله نظامی غافلگیرانه که حماس در 7 اکتبر 2023در جنوب اسرائیل انجام داد، نشان داد که چنین اقداماتی تنها به توانمندسازی فلسطینی ها کمک کرده و آنها را برای مقاومت در برابرتجاوز و اشغالگری اسرائیل بیش از پیش آماده تر در جهت مقابله و مبارزه می نماید.

در حال حاضر، ترور و شهادت نصرالله عواقب گسترده ای برای اسرائیل در آینده خواهد داشت.اسرائیل بداند با شهادت سید حسن نصرا... حزب الله قدرت بیشتری خواهد یافت و ضربه مهلکی به رژیم وارد خواهد کرد. این ضربه به طور بالقوه می تواند به گونه ای عمل نماید که موجودیت صهیونیزم بین المللی را با تهدید جدی روبرو سازد.[5]

درهرصورت سید حسن نصرا...پاداش دهها سال جهاد فی سبیل الله خود را از خداوند متعال که همانا فیض شهادت بود دریافت و به ملکوت پرواز نمود و به تعبیر رسای رهبر معظم انقلاب؛ این مجاهد کبیر، پرچمدار مقاومت در منطقه، عالم بافضیلت دینی، و رهبر مدبر سیاسی، فیض شهادت پس ازاینهمه مجاهدت حق مسلّم او بود و قطعا به برکت خون او و دیگر شهیدان این حادثه، ضربات جبهه‌ مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونی، بحول و قوه‌ الهی کوبنده‌تر خواهد شد. مسلما ذات پلید رژیم صهیونی در این حادثه، به پیروزی دست نیافته است. این راه همچنان ادامه خواهد یافت و خون شهید سید حسن هم بر زمین نخواهد ماند.

 

دکتر اسدالله افشار

 

پی‌نوشت:

[1] - سال‌های طولانی است که رژیم آپارتاید تروریستی  به دنبال ترور این شخصیت تأثیرگذار بود و به‌خوبی می‌دانست که جدی‌ترین دشمن اشغالگری که در قالب اسرائیل به نمایش گذاشته شده است، شخصیتی محبوب و کاریزماتیک به نام سیدحسن نصرالله بود که در تمام منطقه محبوبیت زیادی داشت. حزب‌الله لبنان در سال‌های دبیرکلی ایشان به سازمانی منظم و قاعده‌مند تبدیل شد.

[2] - الجزیره در گفت‌وگو با یک کارشناس مسائل نظامی به بررسی نوع بمب های مورد استفاده در حمله اسرائیل به ضاحیه بیروت که منجر به شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان شده است، پرداخت. در ادامه آنچه این کارشناس گفته آمده است: ما اطلاعاتی از نیروی هوایی رژیم صهیونیستی داریم که گفته است از ۸۵ تن مواد منفجره استفاده کرده و هر بمب یک تن وزن داشته است. بنابراین این یک اطلاعات بسیار ارزشمند است. اول از همه چیز باید گفت که این بمباران واقعاً نوعی زلزله در بیروت ایجاد کرده است. من با افراد زیادی در سرتاسر بیروت صحبت کردم و همه آنها این حمله را مانند اتفاقی در نزدیکی خانه شان احساس کردند که این در شهری مانند بیروت واقعاً ویرانگر است. اما آنها از چه نوع بمبی استفاده کرده اند؟ ما دو انتخاب داریم که این میزان ویرانی را در پی دارد و یا ممکن است از ترکیبی از دو بمب زیر استفاده شده باشد. یک احتمال بمب GBU-31 JDAM است که توسط آمریکایی ها ساخته شده و در زرادخانه اسرائیل وجود دارد، این یعنی آمریکا هزاران بمب را تحویل اسرائیل داده است که در غزه نیز علیه اهداف متعددی مورد استفاده قرار گرفته اند. و دیگری بمب Spice 2000 است که توسط شرکت اسرائیلی Rafael ساخته شده است. من فکر می کنم ترکیب این دو بمب می تواند اثری را که ما دیده ایم ایجاد کند، گودالی وسیع در حومه بیروت که در آن مکان، تمام ساختمان ها در داخل این گودال فرو ریختند. به همین دلیل است که کشف و بازیابی تمام اجساد داخل آن زمان بسیار زیادی طول می کشد.( اسرائیل در حمله به بیروت از چه بمب‌هایی استفاده کرد؟خبرگزاری ایمنا/  شنبه : ۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰ -  کد خبر 794577 )

[3] - یکی از مقامات نظامی ارتش اسرائیل اعتراف کرد نتانیاهو در حالی از کنترل غزه سخن می‌گوید که سربازان اسرائیلی از ترس تک تیراندازهای حماس جرات آفتابی شدن در خیابان‌های غزه را ندارند؛ رهبران مؤثر شاخه نظامی حماس نیز هیچ‌کدام در جریان این جنگ آسیب ندیده‌اند؛ به توانایی رزمی حماس نیز برای تداوم جنگ آسیب جدی وارد نشده است‌، اسرای صهیونیست در دست حماس نیز غیر از گروهی که در اوایل جنگ با اسرای فلسطینی مبادله شدند همچنان در دست حماس باقی مانده‌اند. به عبارت دیگر رژیم صهیونیستی در مقابل چیزهایی که در جنگ کنونی از دست داده است ستانده تقریباً هیچی داشته است. کشته و زخمی شدن هزاران نظامی از جمله تعداد قابل توجهی از فرماندهان و افسران ارشد نیروهای ویژه اسرائیل، نابودی اقتصاد این رژیم، آوارگی ده‌ها هزار شهرک‌نشین صهیونیست، از بین رفتن احساس امنیت در بین ساکنان فلسطین اشغالی به‌خصوص در مرزهای شمالی با لبنان و در اطراف کرانه باختری و نوار غزه و شروع موج جدیدی از مهاجرت معکوس‌، همبستگی جهانی با ملت فلسطین و محکومیت گسترده رژیم اسرائیل در جهان‌، افزایش شدید محبوبیت حماس و گزینه مقاومت در فلسطین و کشورهای منطقه غرب آسیا و تشدید اختلافات داخلی بین نهادهای سیاسی‌، اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی درباره نحوه ادامه جنگ تنها بخشی از شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ کنونی غزه بوده است.( امین‌آبادی؛ نتانیاهو و اهداف متناقض در جنگ غزه. ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۲ - کد خبر: ۲۸۳۱۴۴)

[4] - جنبش انقلابی حزب الله لبنان، یکی از مشهورترین و تأثیرگذارترین گروه های اسلام گرا، در دهه هشتاد میلادی در جهان عرب ظهور یافت. در شرایطی که لبنان در آتش جنگ داخلی می سوخت، ارتش اسرائیل در ژوئن 1982، تهاجم گسترده ای را به لبنان آغاز کرده و نیمی از خاک این کشور را به اشغال خود در آورد. در واقع شکست گروه های فلسطینی و احزاب چپ لبنان در مقابله با این تهاجم، شکست نظریه های ملی گرایی عربی و ایدئولوژی های چپ (کمونیسم، بعث، ناصریسم و...) را در پی داشت و زمینه را برای ظهور حزب الله لبنان به عنوان تنها گزینه، برای مقابله با این تجاوزات فراهم ساخت. این جنبش توانسته است از بدو شکل گیری تا به امروز توفیقات فراوانی کسب نماید و به نماد عزت و اقتدار ملی لبنان مبدل گردد. تلاشها و مقاومت تحسین برانگیز نیروهای شهادت طلب این حزب، که الهام گرفته از آموزه‌های رهایی بخش اسلام می‌باشد، اثراتی را نظیر خروج نیروهای غربی (ناتو) از سواحل بیروت (در سالهای۱۳۶۱ و۱۳۶۲)، عقب نشینی اسرائیل از بخش اعظم خاک لبنان، لغو پیمان منعقد میان دولت (دست نشانده) لبنان و نهایتا پیروزی در نبردی که به جنگ سی و سه روزه شهرت یافت، از خود به جای گذاشت. هسته اولیه حزب از اسلام گرایان و نیروهای «حزب الدعوه» به رهبری "سید محمد حسین فضل الله"، اتحادیه دانشجویان مسلمان (شاخه دانشجویی حزب الدعوه)، برخی از مسئولان جنبش امل و برخی اعضای فتح (نظیر"عماد مغنیه" و "حسین سلامه") و برخی از گروههای لبنانی تشکیل یافته بود.این گروههای اسلامی در دو مورد، اعتقاد به ولایت فقیه و پیروی از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و همچنین مبارزه و مقابله با اسرائیل با همدیگر اتفاق نظر داشتند. اینان دریافته بودند که گروههای موجود در لبنان نمی‌توانند برای لبنان کاری بکنند، لذا با بهره گیری از تجارب و موفقیت‌های انقلاب اسلامی در صدد ایجاد تشکیلاتی جدید برای تحقق بخشیدن به تئوری‌های اسلامی و اهداف مورد نظر خود بودند. بر این اساس یک کمیته نه نفره متشکل از روحانیون شیعه لبنانی، شخصیت‌های وابسته به امل اسلامی، حزب الدعوة لبنان، کمیته‌های یاری انقلاب اسلامی و بعضی از شخصیت‌های مستقل تشکیل گردید که ماموریت ساخت یک تشکیلات سیاسی جدید بر اساس دو اصل پایبندی به ولایت فقیه و نبرد با اسرائیل پی ریزی کنند. پس از تلاش چند ماهه این کمیته، یک شورای ۵ نفره از میان آنها انتخاب گردید که ریاست تشکیلات جدید را به عهده گرفت. این شورا شیوه رهبری شورایی را در پیش گرفتند و بنا شد که هیچ فرد و شخص معینی به عنوان رئیس شورا انتخاب نگردد. شورای مذکور در ماه مه (۱۹۸۴ م) نام حزب الله را برای خود انتخاب نمود. حزب الله تا سال (۱۹۸۵ م) فعالیت‌های خود را به دلائل امنیتی و سیاسی علنی نکرده و در راستای اجرایی کردن سیاست‌های استراتژیک خود، تشکیلاتشان را به صورت مخفی نگه داشته بودند. حزب در سال (۱۹۸۵ م) با توجه به شرائط زمان و احساس نیاز حزب به جذب نیروهای بیشتر مردمی، موجودیت خود را به صورت رسمی اعلام کردند که در پی این اعلام رسمی تحولاتی را نیز در ساختار حزب به وجود آوردند. به گونه‌ای که در کنگره اول که همزمان با برگزاری کنفرانس طائف بود، مقرر گردید که برای اولین بار ضمن مشخص کردن شورای رهبری دبیرکل حزب را نیز معین کنند.دبیرکل از میان اعضای شورای ۹ نفره رهبری که عبارت بودند از "شیخ صبحی طفیلی"، "سید عباس موسوی"، "سید حسن نصرالله"، "شیخ حسین کورانی"، "شیخ نعیم قاسم"، "شیخ محمد یزبک"، "محمد رعد"، "محمد فنیش" و "محمد یاغی"، مشخص می‌شد. در کنگره اول "شیخ طفیلی" به عنوان دبیرکلی و "سید حسن نصر الله" به عنوان ریاست شورای اجرایی انتخاب شدند. در کنگره دوم که در سال (۱۹۹۱ م) بود، اعضای شورا از ۹ نفر به ۷ نفر تقلیل یافت و در این سال (سید عباس موسوی) به عنوان دبیرکل حزب معرفی شد که پس از به شهادت رسیدن وی در سال (۱۹۹۲م) شورای رهبری، به اتفاق آراء "سید حسن نصر الله" ۳۲ ساله را به عنوان دبیرکلی حزب الله برگزید. انتخاب "سید حسن نصرالله" انتخابی است که نزدیک به سه دهه از عمر خود را می‌گذراند و موجب  گردید تاایشان تا قبل از شهادتش  به عنوان یک سیاست مدار با تجربه و حرفه‌ای در سطح جهان مطرح شود.

5- Unyielding as Rock. Translator; Asadollah Afshar. Tehrantimes/  September 29, 2024 - 21:56

دکتر اسدالله افشار

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/99150کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرون