درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۹۸۰۴۰۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۷ : ۱۶ بازدید: ۱۴۲۴۱دیدگاه: ۰

میدان غزه و کرانه باختری؛ قبرستان سربازان اسرائیلی

میدان غزه و کرانه باختری؛ قبرستان سربازان اسرائیلی بزرگترین حمله اسرائیل به کرانه باختری اشغالی از زمان انتفاضه دوم به همراه جنگ نسل کشی در غزه، انگیزه‌های باطنی و توطئه‌های این رژیم علیه سرزمین‌های فلسطینی را مورد توجه قرار داده است. ارتش سفاک خون ریز اسرائیل از روز چهارشنبه دست به تجاوز گسترده زمینی و هوایی در کرانه باختری اشغالی زده است.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، بزرگترین حمله اسرائیل به کرانه باختری اشغالی از زمان انتفاضه دوم به همراه جنگ نسل کشی در غزه،       انگیزه‌های باطنی و توطئه‌های این رژیم علیه سرزمین‌های فلسطینی را مورد توجه قرار داده است. ارتش سفاک خون ریز اسرائیل از روز چهارشنبه (۷ شهریورماه) دست به تجاوز گسترده زمینی و هوایی در کرانه باختری اشغالی زده است و بخش بزرگی از این سرزمین را درگیر جنگ تحمیلی و نسل کشی جدید نموده است. سربازان جنایتکار اسرائیلی وارد بیمارستان‌ها شده‌اند، مانع آمبولانس‌ها در یک مرکز پزشکی شده‌ و زیرساخت‌های جنین و طولکرم را با بولدوزر تخریب کرده‌اند.

جنین که اسرائیل آن را قلب تپنده مقاومت فلسطین می‌داند، کانون تهاجم اسرائیل بوده است. حداقل 20 فلسطینی از جمله کودکان در جنین، نابلس، طوبس و طولکرم از زمان آغاز حمله کشته شده و تعداد زیادی زخمی شده اند.

به گزارش وفا، خبرگزاری رسمی تشکیلات خودگردان فلسطین؛ نیروهای اسرائیلی بامداد چهارشنبه دسترسی به جنین و طولکرم را به داخل و خارج از آن مسدود کرده و تعداد زیادی خودروی نظامی وارد جنین شدند. ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه حمله هوایی به منطقه پرجمعیت «نور شمس» درکرانه باختری انجام داد که در آن دست‌کم پنج نفر شهید شدند. ارتش گفت که یکی از کشته‌شدگان این حمله مردی بود که در ماه نوامبر به‌عنوان بخشی از تبادل زندانیان آزاد شده بود. به گفته سازمان ملل از زمان آغاز جنگ غزه در ۷اکتبر گذشته، بیش از ۶۰۰فلسطینی در کرانه باختری کشته شده‌اند.

اسرائیل مدعی است که جنگنده ها را هدف قرار می دهد. اما مردم فلسطین می گویند که سربازان اسرائیلی عمدا به اردوگاه های پناهندگان حمله می کنند و در عین حال جاده ها و زیرساخت ها را نیز ویران می‌کنند. آنها حملات اسرائیل را گسترش جنگ در غزه و تلاشی برای تداوم حکومت نظامی چندین دهه رژیم بر این سرزمین می دانند.

هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل اظهار داسته که نیروهای اسرائیلی از آن زمان تاکنون بیش از ۱۴۰۰ساختمان را در سراسر کرانه باختری تخریب یا مصادره کرده یا مردم را مجبور به ترک خانه و کاشانه هایشان کرده‌اند.

«فِیها شلاش» و «حُثیفه فیاض» هم در ۲۸اوت در «میدل ایست‌آی» نوشتند، اسرائیل روزچهارشنبه( 7 شهریور) یک حمله نظامی گسترده را در کرانه باختری اشغالی آغاز کرد و حداقل سه شهر را از زمین و هوا مورد حمله قرار داد. به گفته وزارت بهداشت فلسطین، درحالی‌که سربازان به سمت فلسطینیان روی زمین تیراندازی کردند، هواپیماهای بدون سرنشین هم جنین، طولکرم و طوبس را مورد حمله قرار دادند. این حمله درست بعد از نیمه شب به وقت محلی پس از ورود سربازان مخفی اسرائیلی به اردوگاه پناهندگان جنین و اردوگاه پناهندگان نور شمس در طولکرم آغاز شد. به گزارش رسانه‌های اسرائیلی و فلسطینی، سربازان اسرائیلی در طوبس از طریق هلی‌کوپترهای نظامی وارد شدند و حمله را در آنجا، به‌ویژه در اردوگاه آوارگان فراه، رهبری کردند.

 

یادآور نکبت است

یورش ها در کرانه باختری بر اردوگاه های آوارگان که به جنگ 1948 حول استقرار رژیم اسرائیل بر می‌گردد، متمرکز شده است. دیوید بن گوریون، بنیانگذارمنحوس صهیونیزم بین الملل، 14 می 1948 را روز حیات سیاسی اسرائیل اعلام نمود. فلسطینی ها از این رویداد غم انگیز که در 14 می هر سال رخ می دهد، به عنوان نکبه، روز فاجعه آمیز برای اعراب  یاد می کنند.

بیش از 700000 فلسطینی در جنگ بین اسرائیل و ارتش های عربی که یک روز بعد شروع شد، گریختند یا از خانه های خود رانده شدند.

اسرائیل پس از جنگ به فلسطینیان اجازه بازگشت به خانه های خود را نداد.

در حال حاضر سه میلیون فلسطینی در کرانه باختری تحت اشغال اسرائیل زندگی می کنند و اکنون به نظر می رسد که رژیم آپارتاید صهیونیستی با نخست وزیر بنیامین نتانیاهو این جانی کودک کش در تلاش برای ایجاد نکبه دیگری است.

 

جنگ در کرانه باختری؛ شروع بحرانی جدید

«گابی سوبلمن» و «ویکتوریا کیم» در گزارش ۲۸اوت در نیویورک‌تایمز نوشتند، «اسرائیل کاتز» وزیر امور خارجه این رژیم گفت که ارتش اسرائیل عملیاتی را در «جنین» و «طولکرم» برای خنثی کردن گروه‌های تروریستی( بخوانید مبارزان جبهه مقاومت فلسطین) آغاز کرده است. وی در پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «ما باید با این تهدید مقابله کنیم همان‌طور که با تهدیدات دیگر مقابله کردیم و باید از تخلیه موقت ساکنان و هر اقدامی که لازم است استفاده کنیم.»

در حقیقت این وزیر افراطی جنگ طلب صهیونیستی با این سخنان فاشیستی خود خواستار «تخلیه موقت» فلسطینیان از کرانه باختری به بهانه مبارزه با مبارزان مقاومت فلسطین شد. این اظهارات حاکی از شروع یک بحرانی جدید برای یک نسل کشی قابل توجه دیگر و تشدید در عملیات نظامی اسرائیل در کرانه باختری باید تلقی شود.

این توطئه مملو از نقشه هایی است که ارتش اسرائیل در نوار غزه پس از آغاز جنگ در این منطقه در 7 اکتبر سال گذشته طراحی کرد.

حدود 90 درصد از جمعیت غزه اغلب چندین بار آواره شده اند و حملات هوایی و حملات زمینی اسرائیل باعث ویرانی های گسترده ای شده است.

اسرائیل متهم است که قصد دارد جمعیت 2.3 میلیونی غزه را به شبه جزیره سینا تخلیه کند.

و اکنون کاتز می‌خواهد راه را برای کرانه باختری اشغالی هموار کند تا سرنوشتی مشابه غزه از نظر تخریب و آوارگی عظیم داشته باشد.

فلسطینیان در نوار غزه با مقاومت سرسختانه علیه ارتش این رژیم در میدان نبرد، توطئه اسرائیل برای انتقال اجباری آنها را خنثی کردند.

فلسطینی‌ها در کرانه باختری هم‌اکنون از این روند پیروی می‌کنند. مبارزان مقاومت، به ویژه در جنین، با سربازان اسرائیلی جنگیده و ضربات سنگینی به آنها وارد کرده اند.

در واقع، اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل درس خوبی به فلسطینیان در کرانه باختری داده است.

 

 

مقاومت؛ پاسخ سخنان گستاخانه«بزالل اسموتریچ» را در میدان خواهد داد

«بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی افراطی اسرائیل خواستارریشه‌کن کردن همه نیروهای مقاومت از تمام کرانه باختری و تبدیل آن به چیزی شبیه غزه شده است. در مقابل، گردان‌های قسام هم تهدید کرده که کرانه باختری را هم به باتلاق جدیدی برای غرق شدن ارتش اشغالگر تبدیل خواهند کرد.

وبگاه آرتی عربی نوشت: «اسموتریچ امروز در پستی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، اندکی پس از تیراندازی به شهرک “بت هفر” در نزدیکی شهر طولکرم در کرانه باختری، گفت که “باید در کرانه باختری هم مانند غزه با تروریست‌ها مبارزه کرد».

وی افزود: «ما نباید به آنها اجازه دهیم کاری را که در هفت اکتبر در نزدیکی مرز غزه انجام دادند، انجام دهند».

وی در پایان سخنان خود گفت: این پدیده گواه دیگری بر این است که کشور آینده فلسطین تهدیدی وجودی برای اسرائیل خواهد بود.

این وزیر افراط گرا پیشتر گفته بود که اسرائیل حکم دادگاه بین المللی دادگستری را که دستور توقف عملیات نظامی خود در شهر رفح در جنوب نوار غزه را صادر می کند، نخواهد پذیرفت.

به این وزیر افراطی بزودی نشان داده خواهد شد که چه کسی تروریسم است و چه کسی وجود و حضورش تهدید برای امنیت بین المللی می باشد. امروز دنیا و افکار عمومی مردم جهان علیه صهیونیزم بین الملل قیام کرده و حرفش را در میدان زده است و این حقیقتی انکارناپذیر را هیچ کشور و شخصیت سیاسی و هیچ یک از مجامع بین المللی هم  نمی توانند کتمان کند چه رسد به رژیم نامشروعی چون اسرائیل غاصب که از ریشه و مبنا حیات سیاسی اش زیر سئوال است و روزگار افولش به شمارش افتاده است. «بزالل اسموتریچ» این را به خوبی دریافته و نیک می داند پایانشان نزدیک است و طومارشان بزودی درهم پیچیده خواهد شد و مقاومت پاسخ سخنان گستاخانه او را در میدان خواهد داد.

 

نگرانی آمریکا از قدرت رو به رشد مقاومت فلسطین  

نگرانی‌های مربوط به قدرت رو به رشد مقاومت فلسطین، ایالات متحده را به سمت حل و فصل درگیری چند دهه بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها از طریق مذاکرات سوق داد. مذاکره کنندگان فلسطینی و اسرائیلی در سال 1993، توافق نامه اسلو با واسطه ایالات متحده را امضا کردند، اما هیچ پیشرفتی در تحقق حقوق فلسطینیان حاصل نشد چرا که این پیمان نامه یکجانبه و مفاد آن به نفع رژیم نامشروع صهیونیستی بود.[1]

در توافقنامه اسلو با شعار «صلح در برابر زمین» بر ضرورت مذاکره در مورد راه حل نهایی بین فلسطینی ها و اشغالگران صهیونیست در مدت 5 سال تاکید شد، اما گذر زمان نشان داد که رژیم اشغالگر حقوق فلسطینیان را در تمام موارد از جمله شهرک سازی، کنترل قدس، مسجد الاقصی، امنیت ساکنان، تعیین مرزها، سرنوشت پناهندگان و آوارگان، تقسیم آب و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، کاملاً نادیده گرفته شد.

در واقع، رژیم اشغالگر صهیونیستی، درست برعکس مفاد پیمان اسلو عمل کرد و از این توافق تنها برای مصادره اراضی بیشتر فلسطینی‌ها و توسعه شهرک‌ها سوء استفاده نمود.

حکومت موقت تشکیل شده با عنوان «حکومت خودگردان فلسطین» قرار بود طی یک دوره حداکثر 5 ساله جای خود را به «دولت مستقل فلسطین» بدهد اما به جای تأسیس چنین دولتی، «دولت شهرک نشینان» محقق شد!

پیمان اسلو به عنوان تله بزرگی برای آرمان فلسطین به اولین انتفاضه که حدود 6 سال به طول انجامیده بود، پایان داد.[2]

این یکی از اصلی ترین دلایلی بود که دومین انتفاضه را در سال 2000 برانگیخت. اسرائیل هزاران فلسطینی را در طی این دو قیام کشت.

بسیاری از فلسطینی ها نیز طی دو دهه گذشته به دست اسرائیلی ها در کرانه باختری کشته شده اند ، از جمله 650 نفر که از زمان آغاز جنگ غزه تقریباً 11 ماه پیش جان خود را از دست داده اند.

اسرائیل در حال کشتن فلسطینی های بیشتر در کرانه باختری است زیرا تعداد کشته شدگان ناشی از یورش وحشیانه آن در غزه 40،600 صدرنشین است.

 

میدان غزه و کرانه باختری؛ قبرستان سربازان اسرائیلی

ارتش اسرائیل نتوانسته است به اهداف خود در غزه که عمدتاً حذف حماس است برسد. از این رو، همچنان به کشتن غیرنظامیان بی دفاع برای دورکردن توجه جهانیان از شکست های آن در طول این 330 روز اقدام نموده تا هم عقده گشایی کرده باشد وهم تلخی سنگینی این شکست از مقاومت را بتواند تحمل کند.

مقامات نظامی اسرائیل و وزیرجنگ «یوآف گالانت» به صراحت اعتراف کرده اند که رژیم نتانیاهو قادر به شکست حماس در غزه نخواهد بود.

حماس میدان نبرد غزه را برای سربازان اسرائیلی که قربانی جنگ گریزان رژیم می شوند ، به قبرستان تبدیل کرده است.

اگر اسرائیل با عملیات نظامی خود پیش برود ، سناریوی مشابهی در کرانه باختری آشکار خواهد شد. نیروهای اسرائیلی در صورت ادامه تهاجمی، قبرهای خود را حفر کرده و جهنم را به طور وحشتناک بر روی زمین تجربه می کنند. [3]

و انشاءا... بزودی سند قبرستان جدید دیگری پس از غزه درکرانه باختری به نام سربازان رژیم صهیونیستی ثبت و با مالکیتش به آنان تقدیم خواهد شد.

 

دکتر اسدالله افشار

 

پی‌نوشت:

[1] - پیمان اسلو، یا توافق سازش معروف به اسلو، به پیمانی اطلاق می‌گردد که میان سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و رژیم جعلی صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ میلادی منعقد شد. در این معاهده یاسر عرفات رئیس وقت سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) تحت نظارت بیل کلینتون رئیس جمهور آمریکا به امضای این توافق سازش با اسحاق رابین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تن داد. این توافق سازش با ادعای حل منازعه فلسطین-اسرائیل، در یک چارچوب زمانی مشخص، و به رسمیت شناختن دوجانبه حق موجودیت و تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ امضا شد؛ اما متاسفانه پس از این پیمان هم، رؤیای تشکیل کشور فلسطین محقق نگردید و شهرک‌سازی و یهودی‌سازی قدس بیشتر شد. این توافق ثابت کرد، مذاکره با رژیم صهیونیستی، راهکار درستی نیست. این توافق در محوطه کاخ سفید به امضای عرفات و اسحاق رابین رسید، اما به دلیل آن‌که مذاکرات محرمانه این توافقنامه در اسلو پایتخت نروژ بین تیم ساف به ریاست احمد قریع و تیم رژیم صهیونیستی با نظارت شیمون پرز و رابین صورت گرفته بود، توافق‌نامه اسلو نامگذاری شد.

[2] - گذر 30 سال گذشته نشان داد که تمام وعده‌های این پیمان دروغین و مهم‌ترین نتایج آن یهودی‌سازی بیت‌المقدس و گسترش سرطانی مانند شهرک‌های صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین بود؛ نکته اینجاست که در مقابل این همه خیانت اسرائیل، تنها اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین شکایت به آمریکا یا همان حامی جلاد، بود که این شکایت نیز هرگز شنیده نشد. نکته دیگر این که توافقنامه اسلو تصریح می کند که هیچ یک از طرفین نمی توانند در زمان پیش از اعلام نتایج مذاکرات تعیین وضعیت نهایی، اقدامی انجام دهند که وضعیت را در کرانه باختری و نوار غزه تغییر دهد. این بند از پیمان اسلو برای اسرائیل، تنها چند سطر روی کاغذ بود و در طول دوره مذاکرات، برعکس شهرک سازی را تسریع کرد. این اقدام صهیونیست ها رویای تشکیل کشور مستقل فلسطینی را پیش از محقق شدن، پایان داد اما حکومت خودگردان فلسطین همچنان آرزوی مذاکره برای دستیابی به آن را دارد، هرچند که دیگر سرزمینی برای مذاکره وجود ندارد! بر اساس آمار منتشر شده توسط مراکز فلسطینی و حتی مراکز وابسته به رژیم صهیونیستی، تعداد شهرک نشینان هنگام امضای توافقنامه اسلو در سال 1993 از 150 هزار نفر فراتر نمی رفت که در 144 شهرک در کرانه باختری، قدس و نوار غزه مستقر بودند، اما پس از توافق اسلو شمار شهرک‌ها دو برابر شد و امروز آمار آن به بیش از 550 عدد رسیده است. به طور کلی، شهرک‌سازی در مقایسه با دوره پیش از امضای معاهده اسلو و تأسیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سال 1994، رشد بیش از 240 درصدی داشته و هم اکنون تعداد شهرک نشینان در کرانه باختری به بیش از 700 هزار نفر می رسد. تعداد صهیونیست ها در شرق قدس بیش از 300 هزار نفر است که به وضوح طرح تل آویو برای تبدیل قدس اشغالی به پایتخت «اسرائیل» را آشکار می کند. انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی گواه آن است که شهرک سازی رژیم صهیونیستی برخلاف آنچه در رسانه های آمریکایی تبلیغ می شود، از حمایت و تشویق صریح واشنگتن برخوردار است. در مقابل توطئه اسلو برای فراموشی مبارزه امروز شاهد نسلی در فلسطین هستیم که نه تنها مقاومت را کنار نگذاشته است بلکه معادله جدیدی بر اشغالگران صهیونیست تحمیل کرده است، جوانان فلسطینی در برابر دشمن، اسلحه به دست گرفتند چرا که به خوبی می دانند با زبان مذاکره نمی توان با اشغالگر صحبت کرد، رژیم تنها زبان زور را می فهمد. جوانان فلسطینی در کرانه باختری که زمین را زیر پای اشغالگران به لرزه درآورده اند، متقاعد شده اند که مذاکرات توهمی بیش نیست که آمریکایی ها آن را در ذهن برخی فلسطینی ها کاشته است تا نبینند که چگونه زمینشان غصب می شود و چشمانشان را به روی بیش از 360 شهرک صهیونیست نشین در سرزمین های اشغالی و محاصره شدن فلسطینیان در میان آن، ببندند. این نسل از طعم تلخ ثمره های پیمان اسلو خسته شده و دریافته است که رژیمی که به زور توسط استعمارگران انگلیس به آنها تحمیل شده و به لطف قدرتی که آمریکا به آن داده است تا امروز به حیات خود ادامه داده است، حق فلسطینیان را هرگز بنا ندارد که بازگرداند و تنها راه باقی مانده برای ملت فلسطین در مقابل اشغالگران، اعمال زور و استفاده از اسلحه مقاومت است.  (توافق اسلو و دستاوردهای تلخ آن برای فلسطین. شبکه العالم. چهارشنبه 22 شهريور 1402 - 22:23)

3- Saei. Shahrokh. 330th day: Slaughtering without any achievement. Translator; Asadollah Afshar. Tehrantimes/ August 30, 2024 - 22:15  

دکتر اسدالله افشار

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/98040کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرون