درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/ایران شناسه: ۹۲۴۳۱۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۵۲ : ۱۵ بازدید: ۱۹۵دیدگاه: ۰

در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به تصویب رسید؛

اعطای مجوز به سازمان برنامه برای تأمین و مدیریت بودجه‌ ۴ وزارتخانه

اعطای مجوز به سازمان برنامه برای تأمین و مدیریت بودجه‌ ۴ وزارتخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به سازمان برنامه و بودجه مجوز دادند تا بتواند برخی محدودیت‌های بودجه‌ای در وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیرو را تأمین و مدیریت کند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایرنا، در جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا که عصر امروز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی برگزار شد، طی ۴ مصوبه به سازمان برنامه و بودجه مجوز داده شد تا بتواند برخی از محدودیت‌های بودجه‌ای در وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیرو را تامین و مدیریت کند.

همچنین در این جلسه سازمان برنامه و بودجه اجازه یافت تأمین اعتبارات طرح‌های پیشران دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین را در بودجه سال آینده پیش‌بینی کند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/92431کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ