درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه مجلس/ایران شناسه: ۸۲۷۸۵۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۵۴ : ۰۶ بازدید: ۱۶۰دیدگاه: ۰

قالیباف در واکنش به ادعایی درباره لایحه عفاف و حجاب:

احضار دانش‌آموزان و افراد زیر ۱۸ سال به کلانتری دروغ محض است

احضار دانش‌آموزان و افراد زیر ۱۸ سال به کلانتری دروغ محض است رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب نیامده است که افراد زیر ۱۸ سال احضار می‌شوند و این حرف‌ها کاملا غلط است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، غلامرضا نوری قزلجه در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۲ مرداد ماه) در مخالفت با تقاضای بررسی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب به صورت اصل ۸۵، گفت: این لایحه حتی به حوزه دانش آموزی نیز ورود کرده است.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه بر اساس موادی از این لایحه اگر یک دانش آموز ۱۰ ساله‌ای در مدرسه‌ای خلاف این قانون عمل کند، شب باید وی را از کلانتری تحویل بگیرید و این می‌تواند جامعه را بهم بریزد.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این نماینده، گفت: این اطلاعات شما درباره لایحه عفاف و حجاب کاملاً غلط و اشتباه است؛ در هیچ جای گزارش کمیسیون نیامده که فرد و خانم زیر ۱۸ سالی احضار شده و به کلانتری برده می‌شود و اینکه شما می‌گوئید باید آنها را از کلانتری جمع کنید، کاملاً دروغ محض است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/82785کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ