درحال بارگذاری

گروه: اقتصادی / حوزه صنعت تجارت بازرگانی/ایران شناسه: ۶۹۱۲۲۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۴۱ : ۱۴ بازدید: ۱۸۴دیدگاه: ۰

رئیس سازمان بسیج اصناف:

از کسب و کارها برای حضور در پیام رسان های داخلی حمایت می کنیم

از کسب و کارها برای حضور در پیام رسان های داخلی حمایت می کنیم رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی با بیان اینکه اگر صرفا به پیام رسان های خارجی وابسته باشیم این پیام رسان ها در مقاطع خاص ما را تحت فشار قرار خواهند داد، گفت: برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، غلامرضا حسن پور با بیان این مطلب افزود: یکی از وظایف اصلی این سازمان حمایت از تمام کسب و کارها در شرایط و مقاطع مختلف است.

وی با اشاره به حوادث روزهای گذشته گفت: بعد از اتفافاتی که با برنامه ریزی و توطئه عوامل خارجی در کشور رُخ داد.موضوع ایجاد محدودیت اینترنت و همچنین فیلتر برخی پیام رسان های خارجی در دستور کار دستگاه های متولی قرار گرفت زیرا متاسفانه این پیام رسان ها در بروز اغتشاشات و حوادث اخیر کشور نقش زیادی داشتند.

حسن پور اظهار داشت: این موضوع موجب شد تا برخی کسب و کارها دچار مشکل شده و یا میزان فروش آنها طی این مدت با محدودیت روبرو شود. وی افزود: به منظور رفع مشکل کسب و کار های اینترنتی جلسات مختلفی با فعالان این بخش و مدیران دستگاه های مرتبط از جمله مدیرعامل «همراه اول» و همچنین مدیر پیام رسان «روبیکا» برگزار شد.

 

* دیدار با مدیران «همراه اول» و «روبیکا»

به گفته وی در این جلسات مباحث مختلفی در خصوص راه های حمایت از کسب و کارهای اینترنتی مطرح و مقرر شد دستگاه های متولی تلاش نمایند تا فعالان این بخش از جمله جوانان بتوانند با حضور در پیام رسان های داخلی ضمن ادامه کسب و کار های خود، از حمایت های پیش بینی شده برای فعالان حاضر در سکو های داخلی نیز بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: به منظور تشویق مشاغل مختلف برای حضور در پیام رسان های داخلی ، با همکاری مجموعه های ذی ربط از جمله اتحادیه های کسب و کارهای اینترنتی مشوق های ویژه ای برای فعالان حاضر در پیام رسان های داخلی در نظر گرفته خواهد شد.

 

* باید روی پای خود بایستیم

رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی افزود: ما چاره ای نداریم جز اینکه روی پای خود بایستیم.

وی تصریح کرد: اگر صرفا به پیام رسان های خارجی وابسته باشیم ، قطعا این پیام رسان ها در مقاطع خاص ما را تحت فشار قرار خواهند داد.

وی معتقد است: باید در موضوع پیام رسان های داخلی نیز همانند سایر بخش ها از جمله مباحث نظامی ، صنعتی و … به خود کفایی برسیم و از سکوهای ساخت داخل استفاده کنیم.

 

* قصد تصدی گری نداریم

حسن پور در ادامه اظهار داشت: تاکید میکنم کار بسیج اصناف صرفا هدایت ، حمایت و نظارت است. بنابراین ما به هیچ عنوان قصد تصدی گری در هیچ بخشی را نداشته و نداریم.

وی در پایان تاکید کرد: تلاش می کنیم با همکاری فعالان این بخش از جمله «با سلام» ، «دیجی کالا» ، «اسنپ» و سایر سکو های داخلی موضوع حمایت از کسب و کار های داخلی را پی گیری و اجرا کنیم.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/69122کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ