درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/اصفهان/ایران شناسه: ۶۲۹۲۴۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷ : ۰۱ بازدید: ۲۳۳دیدگاه: ۰

آیت‌الله رئیسی:

اصفهان مهد پرورش عالمان و سرداران رشید است

اصفهان مهد پرورش عالمان و سرداران رشید است رئیس جمهور در بدو ورود به اصفهان گفت:استان اصفهان استان ایثار و شهادت، استان علم وفرهنگ و هنر، استان دین مداری و لایتمداری است و حقیقتا مهد پرورش فلاسفه و عالمان و سرداران رشید ودلاوران بسیاری است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در بیست‌و‌پنجمین سفر استانی در بدو ورود به اصفهان در سخنانی اظهار کرد: توفیقی است برای من وهمکارانم که در استان اصفهان و خداوند را شاکرم.

وی افزود: عرض سلام خدمت مردم عزیز استان اصفهان، مسؤولان استان اصفهان وخانواده معظم شهدا دارم.

رئیس جمهور ادامه داد: استان اصفهان استان ایثار و شهادت، علم و فرهنگ و هنر، دین‌مداری و ولایت‌مداری است، مهد پرورش فلاسفه و حکما، سرداران رشید و دلاوران بسیاری است که نه فقط برای استان اصفهان بلکه برای کشور افتخار است؛ استان اصفهان سرزمین استعدادها است، استعدادهای بسیاری در این استان وجود دارد.

وی تصریح کرد: این استان در دفاع مقدس مثال‌زدنی است، 23 هزار شهید استان اصفهان  و قریب به 50 هزار ایثارگر اصفهان، گواه بر این است که استان اصفهان، استان انقلاب و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است و این نکته برای همه و مسؤلان مسؤولیت‌آفرین  است.

رئیسی بیان داشت: باید توجه خاصی نسبت به این استان داشت، مردم رنج نبیند و مشکلات آن‌ها را اذیت نکند؛ در استان اصفهان مشکلاتی وجود دارد اما ظرفیت‌های استان بالا است؛ اصفهان استان کشاورزی و قطب صنعتی است، می‌تواند قطب علم و فناوری شود، استان گردشگری است.

رئیس جمهور ادامه داد: ظرفیت نیروی انسانی کارآمد و تحصیل‌کرده که در اصفهان داریم، مشکلات آب کشاورزی و شرب بیشتر مردم را رنج می‌دهد، دولت برای رفع این مشکل برنامه دارد، اطمینان داریم با کمک مردم و مسؤولان این مشکل قابل رفع است، به نوعی مدیریت نیاز است که مردم همراه دولت باشند.

وی خاطرنشان کرد: اعتباراتی در نظر گرفته شده است، طرح هایی از دهه 60 بوده است که به دلایلی این طرح‌ها باید بررسی شود که چرا مانده و به سامان نرسیده است؛ یکی از رنج‌های مردم طرح‌های نیمه‌تمام است و در همه استان‌ها از این طرح‌ها داریم.

رئیسی عنوان داشت: سفر به استان‌ها برای آغاز طرح جدید نیست اما عمده برنامه نهضت به سامان رساندن طرح‌های نیمه‌تمام است، به دنبال این هستیم و ادامه اقدامات هستیم، نظرخواهی شده است و در جلسات و به ویژه شورای اداری امیدواریم خبرهای خوبی برای مردم وجود داشته باشد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/62924کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ