درحال بارگذاری

گروه: بین الملل / حوزه آمریکا اروپا/بین الملل/ایران شناسه: ۹۶۸۲۵۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۴۸ : ۰۸ بازدید: ۱۳۸دیدگاه: ۰

عقب‌نشینی کاخ سفید از ادعای نتانیاهو درباره ایران

عقب‌نشینی کاخ سفید از ادعای نتانیاهو درباره ایران سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از ادعایی که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه درباره ایران مطرح کرده بود عقب‌نشینی کرد.

ادعای جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره ایران

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید ضمن تکرار برخی از ادعاهای «بنیامین نتانیاهو» درباره حمایت مالی ایران از معترضان در آمریکا برای تظاهرات علیه رژیم اسرائیل از بخش‌های دیگری از این ادعا عقب‌نشینی کرد.کربی در نشست مطبوعاتی روز پنجشنبه از سوی خبرنگارانی که خواستار اعلام موضع کاخ سفید درباره اظهارات «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بودند مورد سوال‌ قرار گرفت.  بنیامین نتانیاهو در سخنرانی روز چهارشنبه خود در کنگره با استناد به اظهارات مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی شده بود که تمامی تظاهرات‌های ضداسرائیلی که در آمریکا برگزار می‌شود تحت حمایت مالی ایران قرار دارند. حدود دو ماه پیش «آوریل هاینس» رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا در بیانیه‌ای درباره آنچه افزایش تلاش‌های ایران برای تضعیف اعتماد به «نهادهای دموکراتیک» ایالات متحده خوانده شده هشدار داده بود.او در آن بیانیه مدعی شده بود «کنشگران حکومت ایران» در هفته‌های گذشته به دنبال بهره‌برداری از تظاهرات‌ها در آمریکا علیه جنگ در غزه بوده‌اند. هاینس همچنین ادعا کرده بود: «شاهد بوده‌ایم عده‌ای از کنشگران مرتبط با حکومت ایران که خودشان را فعالان فضای مجازی جا زده‌اند به دنبال تحریک به تظاهرات و حتی ارائه حمایت‌های مالی از تظاهرات‌کنندگان بوده‌اند». این مقام اطلاعاتی در ادامه از آمریکایی‌ها خواست هنگام فعالیت در فضای مجازی «هوشیار» باشند چرا که ممکن است به صورت ناخواسته وارد تعامل با «عوامل خارجی» شوند.رئیس اداره اطلاعات ملی تصریح کرده بود: «آمریکایی‌هایی که در این کارزار ایران هدف قرار می‌گیرند ممکن است آگاه نباشند که در حال تعامل با یک دولت خارجی یا دریافت حمایت از آن هستند».

 

عقب‌نشینی از ادعای نتانیاهو

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه تأکید کرد: «برخی از این فعالیت‌ها! ما معتقد نیستیم که همه فعالیت‌های اعتراضی که روزانه در اینجا اتفاق می‌افتند کاملاً توسط ایران تأمین مالی می‌شود.»کربی در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت: «ما خودمان این را گفته‌ایم. مدیر اطلاعات ملی علنا اعلام کرد که می‌دانیم که ایران اقدام به تأمین مالی و ترغیب برخی از فعالیت‌های اعتراضی در ایالات متحده کرده است». سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید توضیح داد: «نگرانی‌های طبیعی زیادی در میان آمریکایی‌ها درباره آنچه در خاورمیانه رخ می‌دهد وجود دارد و بسیاری از این اعتراضات بنا به آن دلیل تشکیل شده و شکل می‌گیرند».نتانیاهو در سخنان روز چهارشنبه خود در حملات لفظی تند خود به معترضان ضد اسرائیلی در ایالات متحده آنها را «احمق‌های مفید برای ایران» توصیف کرد. کربی از این عبارت نتانیاهو عقب‌نشینی کرد. او در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت: «ما از چنین عبارتی [برای توصیف تظاهرات‌ها] استفاده نخواهیم کرد».

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/96825کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ