درحال بارگذاری

گروه: فناوری / حوزه علم و فن آوری ایران/ایران شناسه: ۸۷۵۸۵۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱ : ۱۹ بازدید: ۱۷۳دیدگاه: ۰

دهقانی:

سازوکار ارتباط با نخبگان ایرانی خارج از کشور با همکاری وزارت امور خارجه تدوین می‌شود

 سازوکار ارتباط با نخبگان ایرانی خارج از کشور با همکاری وزارت امور خارجه تدوین می‌شود روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان با تشریح چند تغییر مهم حوزه علم و فناوری در برنامه هفتم توسعه، از تدوین آئین‌نامه ارتباط با نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور خبر داد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان با تشریح چند تغییر مهم حوزه علم و فناوری در برنامه هفتم توسعه، از تدوین آئین‌نامه ارتباط با نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور خبر داد.

دهقانی گفت: در راستای ارتباط، جذب و بازگشت نخبگان و متخصصان و نقش آفرینی آنان در چرخه خدمت به کشور، معاونت علمی، فناوری و با همکاری وزارت امور خارجه مکلف شده‌اند آئین نامه اجرایی ارتباط نخبگان ایرانی خارج از کشور را تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسانند به طوری که تا پایان برنامه هفتم امکان تعامل مؤثر با حداقل ۲۰ درصد از جامعه هدف فراهم شود.

او در پاسخ به این سوال که لایحه بودجه ۱۴۰۳ چند روز گذشته به مجلس تقدیم شد، بودجه معاونت علمی و حوزه علم و فناوری چه تغییراتی نسبت به سال‌های گذشته داشته است، گفت: لایحه بودجه ۱۴۰۳ لایحه متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته و حجمش خیلی کمتر است به طوری که یک چهارم بودجه سال گذشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور افزود: البته با توجه به اینکه اخیراً برنامه هفتم تصویب شد و خیلی از مواردی که دولت مدنظرش بود، در برنامه هفتم گنجانده شده بودجه ۱۴۰۳ جزئیات خیلی زیادی ندارد. البته جداول بودجه‌ای تا یک ماه دیگر آماده می‌شود و فعلاً احکام بودجه اعلام شده است.

دهقانی با اشاره به بخشی از برنامه هفتم توسعه در حوزه علم و فناوری گفت: در برنامه هفتم توسعه دولت در ۶ حوزه فناوری شامل هوش مصنوعی، میکروالکترونیک، شناختی، زیست فناوری و … مکلف شده در راستای یکپارچه سازی زیرساخت‌ها و توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود، آزمایشگاه‌های ملی در این حوزه‌ها راه اندازی کند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از احکام خوب مندرج در برنامه هفتم، اختصاص درآمدهای عوارض و حقوق صادراتی مواد خام و نیمه خام برای توسعه زنجیره ارزش است که به طور جدی مورد توجه قرار دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین یکی دیگر از مباحث جدی در برنامه این است که هر سال دولت مکلف است ۱۰ درصد از اقلام راهبردی خود را بومی سازی کند و تا پایان برنامه هفتم به ۵۰ درصد می‌رسد که این بازار بسیار خوب برای دانش بنیان‌ها محسوب می‌شود.

وی در پایان گفت: احکام بسیار درخشانی در برنامه هفتم وجود دارد که اگر در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام نهایی شود، واقعاً جذاب است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/87585کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ