درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۸۱۸۹۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸ : ۰۷ بازدید: ۱۶۲دیدگاه: ۰

سیدحسن نصرالله:

موج مقاومت در منطقه زنده است/ ایستادگی خانواده‌های شهدا پیروی از مکتب امام حسین(ع) است

موج مقاومت در منطقه زنده است/ ایستادگی خانواده‌های شهدا پیروی از مکتب امام حسین(ع) است دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی مراسم شب عاشورای حسینی در بیروت گفت: تجربه مقاومت در لبنان نشان داد که موج مقاومت در منطقه ساری و زنده است و آماده شهادت طلبی و جهاد علیه متجاوزان است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر، دبیرکل جنبش حزب الله لبنان در مراسم شب عاشورای حسینی در ضاحیه جنوبی بیروت در میان عزاداران حسینی با اشاره به درس‌های فراموش ناشدنی ایثار و فداکاری در مکتب امام حسین (ع) گفت: بخش بزرگی از منازعات جاری در لبنان و جهان به رابطه تنازع قدرتمندان بر سر قدرت و رهبری ارتباط دارد.

وبگاه خبری المنار شامگاه پنجشنبه گزارش داد که سید حسن نصرالله در مراسم تاسوعای حسینی در جنوب بیروت با تاکید بر درس‌های الهام بخش از واقعه تاسوعا و عاشورای حسینی در جمع عزاداران حسینی گفت: بسیاری از نبردهایی که در طول تاریخ رخ داده است به بهانه کشمکش بر سر تصاحب غنایم، انرژی، نفت، تسلط بر بازار و انرژی صورت گرفته است و این منازعات هرگز در راستای ترویج عدالت و اقامه مساوات در میان مردم رخ نداده است.

نصرالله با اشاره به عوامل پشت صحنه جنگ افروزی در طول تاریخ افزود: نخبگان سیاسی، مالی و اقتصادی همواره عامل پشت پرده جنگ افروزی در طول تاریخ برای تأمین منافع دنیوی خود بودند.

دبیرکل حزب الله لبنان با تمجید از نقش خانواده شهدای لبنان در ایستادگی و صبر در پیروی از مکتب امام حسین (ع) اضافه کرد که همواره شاهد ایستادگی، فداکاری و صبر خانواده‌های شهدا در برابر دشمنان بودیم و همه این چالش‌ها و مشکلاتی که در طول مقاومت خود علیه دشمن شاهد بودیم، آثار مبارک فراوانی در مسیر مقاومت از نظر کمی و کیفی افزوده است.

نصرالله با اقتباس از بیانات امام خامنه‌ای درباره نقش توابین در واقعه عاشورا گفت که توابین در زمانی نامناسب خروج کردند و می‌بایست با امام حسین (ع) خارج می‌شدند و نه بعد از ایشان و اگر توابین با امام حسین (ع) خارج می‌شدند و در کربلا به ایشان می‌پیوستند امام پیروز شده بودند.

نصرالله در شب عاشورای حسینی تاکید کرد: اگر الان امام حسین (ع) یاور می‌خواستند رزمندگان اعم از زن و مرد ایشان را تنها نمی‌گذاشتند و مردم می‌بایست روحیه ایمان و جهاد خود را حفظ کنند.

سید مقاومت در ادامه سخنرانی خود به ایمان و موج زنده ایثار و ایستادگی مقاومت لبنان و ملهم از دل تاریخ و مکتب امام حسین اشاره کرد و افزود: موج مقاومت در منطقه ساری و زنده است و آماده ایثار و شهادت طلبی و جهاد علیه متجاوزان است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/81891کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ