درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۷۷۸۹۲۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۵۱ : ۱۴ بازدید: ۱۱۲دیدگاه: ۰

تحلیلگر صهیونیست:

جهاد اسلامی به طور کامل اسرائیل را فلج کرده است

جهاد اسلامی به طور کامل اسرائیل را فلج کرده است تحلیلگر صهیونیست اذعان کرد که جنبش نسبتا کوچک جهاد اسلامی توانست رژیم صهیونیستی را به طور کامل فلج کند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر از المانیتور، «بن کسبیت»، روزنامه نگار و تحلیلگر امور سیاسی صهیونیست، حمله به غزه را عامل تقویت مقاومت فلسطین دانست.

وی با اشاره به ترور سه فرمانده ارشد جنبش جهاد اسلامی از سوی تل‌آویو، اذعان کرد: این جنبش نسبتاً کوچک، توانست اسرائیل را به مدت چهار روز کاملاً فلج کند و باعث شد هزاران نفر از شهرک‌نشینان راهی پناهگاه‌ها شوند.

وی در ادامه عنوان کرد: اسرائیل دلایل اساسی برای نگرانی از درگیری‌های اخیر دارد، چون جنبش جهاد اسلامی که در یک نوار باریک و منطقه‌ای پر جمعیت فعالیت می‌کند، موفق شد هزاران شهرک‌نشین را در امتداد مرزهای غزه به فرار از خانه‌های خود و فرار به سمت پناهگاه‌ها مجبور سازد، امری که باعث ایجاد ترس و وحشت در میان شهرک‌نشینان و فلج شدن تمام جنبه‌های زندگی روزمره آنها شد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/77892کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ