درحال بارگذاری

گروه: اجتماعی / حوزه انتظامی و حوادث/ایران شناسه: ۷۵۴۹۵۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰ : ۰۹ بازدید: ۱۵۷دیدگاه: ۰

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور:

آمار تصادفات بسیار نگران‌کننده است/ فوت ۱۲۵ نفر در تصادفات روزهای اخیر

آمار تصادفات بسیار نگران‌کننده است/ فوت ۱۲۵ نفر در تصادفات روزهای اخیر رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: تا کنون ۱۲۵ هموطن در تصادفات سفرهای نوروزی جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر، سرهنگ احمد شیرانی؛ رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور اعلام کرد: سفرهای نوروزی در مقایسه با سال قبل ۱۲ درصد افزایش داشته است؛ همچنین بیشترین خروج خودرو از استان‌های تهران و البرز با ۲۵۰ هزار خودرو بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین مقصد خودروهای استان تهران و البرز به سمت استان‌های قم, قزوین, مازندران, مرکزی و اصفهان بوده است، گفت: بیشترین ورود و انباشت خودرو به استان مازندران با ۴۴ هزار وسیله نقلیه ثبت شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور با اشاره به اینکه بعد از مازندران بیشترین ورود خودرو به استان‌های گیلان، مرکزی و همدان بوده است، گفت: در ۳ روز ابتدایی طرح نوروزی ۱۱۱ فقره تصادف فوتی ثبت شده است که ۱۲۵ هموطن طی این تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

شیرانی با بیان اینکه ۲ هزار و ۱۷۱ تصادف جرحی ثبت شده است که ۲ هزار و ۸۹۵ نفر در این تصادفات مجروح شده‌اند، گفت: آمار تصادفات بسیار نگران‌کننده است و باید به عنوان هشدار و زنگ خطری برای رانندگان در سفرهای نوروزی باشد.

وی با بیان اینکه بیشترین وقوع تصادفات فوتی در جاده‌های استان‌های خراسان رضوی، تهران، فارس، کرمان و اصفهان بوده است، گفت: کمترین وقوع تصادفات در جاده‌های استان‌های چهارمحال و بختیاری، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و هرمزگان بوده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور تصریح کرد: بیشترین علت وقوع حوادث عدم توجه به جلو، انحراف و تجاوز به چپ ناشی از عجله و شتاب در رانندگی برای سبقت غیرمجاز، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی و اصرار رانندگان به استمرار رانندگی بدون استراحت و توقف عوامل اصلی تصادفات در این ۳ روز بوده است.

شیرانی با بیان اینکه بیشترین ساعات وقوع حوادث ساعت ۱۲ تا ۱۶ بوده است، گفت: رانندگان به رعایت کامل مقررات رانندگی، بستن کمربند ایمنی، احترام به حقوق سایر رانندگان و رعایت سرعت مجاز در جاده‌ها توجه کنند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/75495کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ