درحال بارگذاری

گروه: اجتماعی / حوزه سلامت/خراسان رضوی/ایران شناسه: ۷۴۸۲۴۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶ : ۱۴ بازدید: ۱۳۴دیدگاه: ۰

معاون وزیر بهداشت:

مسمومیت دانش آموزان قمی ناشی از ترکیبات شیمیایی در دسترس بود

مسمومیت دانش آموزان قمی ناشی از ترکیبات شیمیایی در دسترس بود معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: پس از مسمومیت چندین باره دانش آموزان در مدارس قم، مشخص شد افرادی دوست داشتند که تمامی مدارس، به خصوص مدارس دخترانه تعطیل شوند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایرنا، دکتر یونس پناهی روز یکشنبه در نشستی خبری در مشهد افزود: مسمومیت دانش آموزان مدارس قمی ناشی از ترکیبات شیمیایی در دسترس بود از این رو عفونی و قابل انتقال به دیگران نیست.

وی که عضو اصلی کمیته علمی تخصصی بررسی این ماجرا نیز بوده است تصریح کرد: این موضوع با تاکید ویژه وزیر بهداشت، مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است و تاکنون مشخص شده، ترکیبات مواد شیمیایی، جنگی نیست و هیچ نشانه ای از مسری بودن ندارد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی گفت: دانش‌آموزان مسموم شده نیاز به درمان تهاجمی ندارند و درصد زیادی از عوامل شیمیایی دخیل در این مسمومیت پیشگیرانه است.

پناهی افزود: حفظ آرامش افراد مسموم در اولویت است چرا که برهم خوردن آرامش سبب ایجاد استرس، اضطراب و در نتیجه طولانی شدن روند بهبودی می شود.

وی با بیان این که ۲۵ درصد شرکت های دانش بنیان فعال کشور، در حوزه سلامت فعالیت می کنند گفت: در سطح کشور ۲۵ شبکه تحقیقاتی، ۶۹ پژوهشکده و بیش از ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی فعالیت می کند که به تحقیق و پژوهش روی موضوعات مختلف از جمله مساله جمعیت می‌پردازند.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی گفت: ما به دنبال تولید علمی هستیم که منجر به ثروت و سرمایه بشود و اثرات بالای اجتماعی و اقتصادی داشته باشد و همواره بر این اعتقاد بوده ایم که باید از پژوهش‌ها و تحقیقاتمان در حوزه سلامت حداکثر استفاده را ببریم.

پناهی افزود: درصد قابل توجهی از دانشمندان کشور از دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و در این کلانشهر شرکت‌های توانمند زیادی هستند که دستگاه‌ها، ابزارها، ماشین‌ آلات و دیگر تجهیزات مورد نیاز حوزه سلامت را تولید می‌کنند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/74824کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ