درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۷۲۹۴۹۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۳۹ : ۱۱ بازدید: ۱۵۵دیدگاه: ۰

ادامه سرقت نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی

ادامه سرقت نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی نیروهای اشغالگر آمریکایی یک محموله جدید نفت سرقتی را با چندین تانکر از خاک سوریه به شمال عراق منتقل کردند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایرنا، خبرگزاری سانا به نقل از منابع محلی در منطقه الیعربیه در حومه استان الحسکه گفت که نیروهای اشغالگر آمریکایی با همکاری شبه نظامیان(قسد) کاروانی متشکل از 53 تانکر مملو از نفت سرقتی سوریه را امروز از طریق گذرگاه غیرقانونی «المحمودیه» به پایگاه‌های آمریکا در شمال عراق منتقل کردند.

با شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/72949کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ