درحال بارگذاری

گروه: اقتصادی / حوزه بیمه و بانک/ایران شناسه: ۷۰۱۰۲۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۲۵ : ۰۶ بازدید: ۱۶۲دیدگاه: ۰

وزیر اقتصاد:

بانک‌ها توجه ویژه ای به صندوق املاک داشته باشند

بانک‌ها توجه ویژه ای به صندوق املاک داشته باشند سید احسان خاندوزی گفت: بانک‌ها توجه ویژه ای به صندوق املاک و مستغلات بورس داشته باشند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در رونمایی از صندوق املاک و مستغلات گفت: در گذشته ابزاری که سرمایه‌های خرد را برای خرید ملک به خدمت گرفت وجود نداشت، بیش از یک سوم هزینه‌های خانوار هزینه مسکن است و این هزینه سنگین دسترسی مردم به مسکن را بسیار سخت کرد، اولین ویژگی صندوق املاک و مستغلات می‌تواند خانه دار شدن گام به گام را برای مردم فراهم کند.

خاندوزی اضافه کرد: صندوق‌های املاک و مستغلات می‌تواند دارایی‌های فریز شده شرکت‌ها و مؤسسات مالی را به جریان بیندازد و بدهی شرکت‌ها را کاسته و کمک به جریان انداختن دارایی‌ها می‌کند، از بانک‌های دولتی می‌خواهم توجه ویژه به این ابزار داشته باشند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/70102کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ