درحال بارگذاری

گروه: بین الملل / حوزه آمریکا اروپا/بین الملل/ایران شناسه: ۶۹۵۷۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۴۳ : ۱۳ بازدید: ۱۵۴دیدگاه: ۰

کانادا چند فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد

 کانادا چند فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد کانادا تحریم‌هایی را علیه چهار فرد و دو نهاد ایرانی به بهانه نقض حقوق بشر اعمال کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از تسنیم، وزارت امور خارجه کانادا امروز دوشنبه طی بیانیه‌ای تحریم‌هایی را علیه چهار فرد و دو نهاد ایرانی به بهانه نقض حقوق بشر اعمال کرد.

طبق بیانیه مذکور، تحریم‌های جدید علیه مقامات ارشد و نیروهای انتظامی ایران به بهانه آنچه «سرکوب تظاهرات غیرمسلحانه» ادعا شده، اعمال شده است.

 ملانی جولی وزیر خارجه کانادا طی بیانیه‌ای در این زمینه با حمایت از ناآرامی‌ها و اغتشاشگران به اسم حقوق بشر گفته کانادا به حمایت از مردم ایران ادامه خواهد داد!

کانادا ماه گذشته چندین شخص و نهاد ایرانی دیگر را نیز تحریم کرده بود و علاوه بر آن خبرگزاری تسنیم و چند رسانه دیگر کشورمان را نیز در فهرست تحریم های خود قرار داده  است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/69571کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ