درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۶۸۸۵۵۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۳۳ : ۰۳ بازدید: ۱۳۵دیدگاه: ۰

شی‌جین‌پینگ در بیستمین کنگره حزب کمونیست چین مطرح شد؛

مخالف هرگونه هژمونی هستیم

مخالف هرگونه هژمونی هستیم رئیس‌جمهور چین در سخنرانی افتتاحیه بیستمین کنگره حزب کمونیست بر مخالفت با هرگونه هژمونی و همچنین دخالت در مناقشه تایوان تاکید کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر از گاردین، شی‌جین‌پینگ، رئیس جمهور چین بیستمین کنگره حزب کمونیست چین را امروز (دوشنبه) افتتاح کرد. در این رویداد که یک هفته به طول می‌انجامد، انتظار می‌رود وی بتواند برای سومین دوره، رئیس‌جمهور چین شود.

شیء جین پینگ در سخنرانی خود بر مواردی از قبیل حمایت حزب از امنیت ملی، حفظ ثبات اجتماعی، حفاظت از جان مردم و کنترل اوضاع در هنگ‌کنگ تاکید کرد. به گفته او «چین طرفدار چندجانبه گرایی واقعی است و با هر نوع هژمونی مخالف است.»


رئیس جمهور چین همچنین در خصوص مناقشه تایوان و مسائل مربوط به آن تاکید کرد: «چین گزینه استفاده از ارتش برای اتحاد مجدد با تایوان را کنار نمی‌گذارد و این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که هرگونه اقدام لازم را انجام دهد.»به گفته او «حل و فصل مسئله تایوان یک موضوع خصوصی برای مردم چین است و باید توسط خود چینی‌ها تصمیم گیری شود.»

گفته می‌شود حدود دو هزار و ۳۰۰ نماینده از سراسر کشور در این گردهمایی حضور دارند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/68855کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ