درحال بارگذاری

گروه: بین الملل / حوزه آمریکا اروپا/بین الملل/ایران شناسه: ۶۸۰۸۸۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۴ : ۱۷ بازدید: ۱۲۹دیدگاه: ۰

روسیه:

آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند

 آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند یک مقام ارشد روسیه‌ای می‌گوید آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، «کنستانتین گاوریلوف»، رئیس هیئت روسیه در مذاکرات وین در خصوص کنترل تسلیحاتی و امنیت نظامی گفته آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند.

گاوریلوف تصریح کرد: «از مدت‌ها پیش آشکار شده که کنترل‌کنندگان کی‌یف در واشنگتن کل دنیا را به عنوان یک میدان بزرگ آزمایش سلاح می‌بینند و از هر درگیری مسلحانه‌ای برای آزمایش کردن اثربخشی سلاح‌هایشان استفاده می‌کنند.»

این مقام روسیه گفته نتایج یک تحقیق توسط مرکز تحقیقات کنگره نشان می‌دهد که آمریکا از سال 1798 در دنیا 469 جنگ و مداخله نظامی به راه انداخته است.

این دیپلمات تصریح کرد: «پرفسور آمریکایی میلر لوکاس گفته است که جنگ‌های آمریکا پس از جنگ جهانی دوم جان نزدیک به 25 میلیون نفر را گرفته است. اما واشنگتن قصدی برای اتمام این رویه را ندارد.»

او تصریح کرد که سلاح‌های ساخت آمریکا کماکان با کمک نیروهای اوکراین و عوامل تندرو در این کشور روی شهروندان امتحان می‌شود.

وی تصریح کرد: «وزارت دفاع اوکراین آشکارا از شرکت‌های مجموعه صنعتی-نظامی آمریکا دعوت کرده قبل از تولید انبوه تسلیحات، پروژه‌های آزمایشی‌اش را در این کشور اجرا کند. آنها گمان می‌کنند که اگر این سلاح‌ها در یک منطقه جنگی آزمایش شوند قابلیت رقابتشان بالاتر می‌رود.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/68088کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ