درحال بارگذاری

گروه: فناوری/بین الملل/ایران شناسه: ۶۴۱۴۷۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۳۷ : ۰۳ بازدید: ۲۱۸دیدگاه: ۰

سازمان بهداشت جهانی:

ابتلا به کرونا در جهان طی 2 هفته گذشته 30 درصد افزایش یافته است

ابتلا به کرونا در جهان طی 2 هفته گذشته 30 درصد افزایش یافته است سازمان جهانی بهداشت هشدار داد ابتلا به ویروس کرونا در سطح جهان افزایش یافته و خواستار اقدام دولت‌ها برای مهار همه‌گیری شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس از ان اچ کی، تدروس آدهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری روز چهارشنبه گفت: موارد گزارش شده از ابتلا به کرونا در سطح جهانی در هفته طی دو هفته گذشته نزدیک به 30 درصد افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: زیرسویه های BA.4 و BA.5 امیکرون در اروپا و آمریکا غالب شده است. آزمایش کرونا در بسیاری از کشورها کاهش یافته و تصویر واقعی عفونت را مخفی کرده است.

تدروس گفت که ایمنی واکسن ها با تکامل ویروس کاهش می یابد، البته آنها هنوز در پیشگیری از علائم جدی و مرگ و میر موثر هستند.

رئیس سازمان جهانی بهداشت خواستار اقدام در سطوح جهانی، ملی و محلی برای مقابله با این همه گیری شد. او همچنین خواستار تزریق واکسن اضافی برای افراد در معرض خطر، از جمله سالمندان و کارکنان پزشکی شد و از مردم خواست اگر در مکان‌های شلوغ یا اتاق‌هایی با تهویه ضعیف هستند، از ماسک استفاده کنند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/64147کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ