درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۵۸۱۸۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۴۹ : ۰۱ بازدید: ۵۵۵دیدگاه: ۰

وقتش رسیده

وقتش رسیده رئیس محترم دولت سیزدهم! آرام آرام وقتش رسیده با قدرت زمام امور را به دست بگیرید و بنیان هر آن چه از جنس فساد و تبعیض، فقر و نداری، تنبلی و بی خبری، رانت خواری و ویژه خواری، آقازاده ها و ژن های خوب، انحصار و احتکار، ناکارآمدی و ناامیدی است و یا اساس تمام چیزهایی که حال مردم را خراب می کند و حقشان را تضییع، از بیخ و بن برکنید.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، رئیس محترم دولت سیزدهم! آرام آرام وقتش رسیده با قدرت زمام امور را به دست بگیرید و بنیان هر آن چه از جنس فساد و تبعیض، فقر و نداری، تنبلی و بی خبری، رانت خواری و ویژه خواری، آقازاده ها و ژن های خوب، انحصار و احتکار، ناکارآمدی و ناامیدی است و یا اساس تمام چیزهایی که حال مردم را خراب می کند و حقشان را تضییع، از بیخ و بن برکنید. دیگر چپ و راست ندارد، اصلاح طلب و اصول گرا فرقی نمی کند، مردم فقط آرامش، اخلاق و رفاه می خواهند. زمانش رسیده کار را یکسره کنید و حق را به حق دار برسانید. خودتان خوب می دانید دیگر زمانی برای مماشات و مسامحه در برابر افرادی که سال ها بر مناصب کلیدی تکیه زده، دردی از مردم دوا نکرده و تنها به فکر خود و اطرافیانشان بوده اند نداریم. مگر نگفتید رقیب شما فساد و ناکارآمدی است. بسم الله! تیمی قدرتمند آماده سازید و این رقیب ناجوانمرد را برای همیشه از میدان انقلاب به دور کنید تا هم کشور را بیمه کنید و هم دعای خیر میلیون ها ایرانی بدرقه شما باشد. تورم حال مردم را گرفته، تحریم ها طاقت فرسا است، کرونا و داغ هایی که بر دلمان نشانده روحیه جمعی را کاهش داده، فساد اداری و مالی روند امور را با اختلال مواجه کرده و دیگر شما و دولتتان چاره ای جز تحولی اساسی در همه فرآیندها ندارید. علیرغم همه ی مسائل و مشکلاتی که گریبان مردم را گرفته است همه می خواهیم به شما و وعده هایتان امیدوار باشیم و برای رسیدن به ایرانی آباد و پیشرفته تلاش کنیم. شما مسیر سختی پیش رو دارید؛ از سنگ اندازی ها و مانع تراشی های خود باخته های داخلی بگیرید تا دشمنی بی حد و حصر همان هایی که خارج از کشور نشسته و هیچگاه دوست ندارند آب خوش از گلوی ملت ایران پایین برود. اما مکتب ما تلاش و مجاهدت، توکل و تعقل، شجاعت و رشادت در مسیر هدف را توصیه می کند پس قطعاً نباید اجازه داد هیچ عاملی بتواند خللی در عزم راسخ مردم و دولت ایجاد نماید. آن چه گفتم شعار نیست «تکلیف شماست» و «امیدواری مردم». باید همین گونه شود تا کشور و انقلاب اسلامی از این پیچ خطرناک تاریخی عبور کند. نخبگان را فرا بخوانید، به جوانان میدان بدهید، افراد نالایق و ناکارآمد را کنار بزنید، برای ایجاد وحدت و یکپارچگی مردم برنامه ارائه دهید، با مردم صادق و روراست باشید، دایره خودی ها را محدود نکنید، تحمل انتقاد منصفانه و نظر مخالف را داشته باشید، در نظر و عمل اجازه افراط و تفریط ندهید، با مردم بمانید و از حقوق شان بی محابا دفاع کنید، دور دست های مدیریت خود در استانداری ها و فرمانداری ها را به صورتی موثر کنترل و حمایت نمایید و خلاصه تعریفی عملیاتی از مدیریت انقلابی و جهادی ارائه دهید. «تا سیه روی شود هر که در او غش باشد»

دکتر مهدی یاراحمدی خراسانی

 

دکتر مهدی یاراحمدی خراسانی

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/5818کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ