درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه مجلس/اصفهان/ایران شناسه: ۳۰۲۳۶۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۵۹ : ۱۴ بازدید: ۳۳۸دیدگاه: ۰

حاجی‌دلیگانی:

دولت قبل در بی‌آب شدن اصفهان نقش تماشاچی را داشت

دولت قبل در بی‌آب شدن اصفهان نقش تماشاچی را داشت عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بی‌آب شدن اصفهان نقش تماشاچی را داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «نیک‌رو» از اصفهان، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در خصوص مسأله کم‌آبی و دلایل تبدیل شدن این موضوع به بحران عنوان کرد: دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بی‌آب شدن اصفهان نقش تماشاچی را داشت و اقدام مؤثری که بتوان از آن نام برد در سال‌های اخیر شاهد نبودیم.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علی‌رغم این که رئیس‌جمهور سابق قول جاری بودن زاینده‌رود را داده بود طی سال‌های متمادی نظاره‌گر بی‌آبی در استان اصفهان بود.
وی با فراگیر دانستن بحران آب در بیشتر استان‌های کشور تأکید کرد: دولت گذشته برای دیگر استان‌ها نیز که به نوعی دیگر با موضوع آب درگیر بود همین نقش را داشت و هیچ‌گاه به ‌درستی مدافع حق در موضوع آب نبود.
حاجی‌دلیگانی افزود: نتیجه عملکرد دولت دوازدهم در بحث آب فلات مرکزی امروز مقابل چشم مردم است و رودخانه دائم که تمدنی را زنده نگه داشته بود به‌صورت یک راهرو خشک تحویل دولت بعد داده شد.


عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش دولت‌های مختلف در وضعیت فعلی زاینده‌رود خاطرنشان کرد: دولت اصلاحات بدون تأمین منابع آب، اقدام به بارگذاری‌های جدید برای انتقال آب از اصفهان کرد، در دولت نهم و دهم نیز برخی طرح‌ها بدون مطالعه انجام شد و در دولت روحانی نیز توجهی به تأمین آب برای اصفهان نشد.
به گزارش «نیکرو»، کشاورزان اصفهانی که سال‌های گذشته در این ایام آب برای کشت پاییزه دریافت می‌کردند امسال به دلیل تشدید خشکسالی و کمبود منابع، از این آب محروم شده‌اند، کشاورزانی که سال‌های گذشته با قرار دادن تراکتورهای خود در کنار جاده اعتراضشان را نشان می‌دادند از هفته گذشته به بستر رودخانه رفته و در کنار پل خواجو چادرهای خود را برپا و تحصن کرده‌اند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/30236کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ