درحال بارگذاری

گروه: سیاست/آذربايجان شرقي/ایران شناسه: ۲۶۵۱۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶ : ۰۶ بازدید: ۴۵۹دیدگاه: ۰

پیشداوری عجولانه دشمن عقل است

پیشداوری عجولانه دشمن عقل است حادثه‌ای که در معارفه استاندار بسیجی یادگار هشت سال دفاع مقدس در آذربایجان‌شرقی به‌وجود آمد برای هیچ‌کس حتی برای مردم دنیا نیز تازگی ندارد.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، حادثه‌ای که در معارفه استاندار بسیجی یادگار هشت سال دفاع مقدس در آذربایجان‌شرقی به‌وجود آمد برای هیچ‌کس حتی برای مردم دنیا نیز تازگی ندارد هر چند شخصیت و جایگاه دکتر خرم به‌لحاظ مکتبی و انقلابی بودن قابل مقایسه با شخصیت‌های غیراسلامی دنیا نیست ولی حتما در یادمان هست که ترامپ رئیس جمهور آمریکا را در حین سخنرانی از پشت سر با سیلی زدند و یا اینکه پرتاب لنگه کفش بر سر بوش از یادمان نمی‌رود و موضوع پرتاب کردن تخم‌مرغ فاسد بر پیشانی رئیس جمهور فرانسه را نیز نباید فراموش کرد. پس حادثه به‌وجود آمده در معارفه آقای دکتر رضوی خرم استاندار بامتانت آذربایجان‌شرقی از عجایب روزگار نیست بلکه نوعی از مسائل اجتماعی است که هر از گاهی در جوامع مختلف پیش می‌آید، پس نباید چنین موضوعاتی را بیش از اندازه بسط و گسترش داد و نباید با انگیزه‌های مختلفی یک امر کوچک را به یک تلّ بزرگ موهومی تبدیل کرد زیرا حق‌الناسی هم در این موضوع نهفته است که پاسخگویی نسبت به آن بسیار مشکل خواهد بود.


لازم به‌ذکر است هیچ یک از آحاد منصف و انقلابی و متدین جامعه ما، این گونه وقایع را برنمی‌تابند چون جایگاه حکومتی و حفظ حرمت انسانی آقای دکتر خرم را جزو اعتقادات فرهنگی و اجتماعی خود می‌دانند به‌دلیل اینکه مسئولین علاوه بر شخصیت سیاسی دارای شخصیت حقیقی هم هستند ولیکن به‌نظر می‌رسد رعایت اخلاق در چنین مواقع از اوجب واجبات می‌باشد و لزوما باید در رعایت آن کار نبوی کرد.
البته این پیشآمد غیرمترقبه در معارفه آقای استاندار هر چند سخت و بسیار ناصواب و غیراخلاقی بود ولی آن‌چنانکه بعضی‌ها تعمدا در  بزرگنمایی آن می‌کوشند و یا دانسته و ندانسته ابعاد آن را گسترش می‌دهند نمی‌باشد. قضاوت و پیشداوری و یا ماجراجویی ناشیانه عمدی و غیرعمدی در این قضیه همه اندوخته‌های اعمال انسان را همانند آتش که هیزم را می‌خورد تبدیل به خاکستر می‌نماید نتیجتا عقل و اعتقاد ایجاب می‌کند در اینگونه حوادث اجتماعی معقولانه و خردمندانه پیش برویم در غیر این صورت نفس بر عقل سیطره نموده آدمی را ازحقایق موجود دور نگه می‌دارد.


متانت و بزرگواری آقای استاندار در مواجهه با این موضوع، نشات گرفته از خصائل اخلاقی انسانی و نبوی بودن اوست که با روحیه علوی علیرغم سنگینی این پیشآمد ناگوارانه، با سعه صدر خاطی را بخشید و از حق خود به‌خاطر رضای خداوندی گذشت همان طوری که در دفاع از آب و خاک و دین و قرآن از جان خود گذشته بود.
امیدواریم بیش از این با طرح مکرر این موضوع مهمل، موجب تخدیش قهرمانی‌های عاشورایی آذربایجان و رشادت‌های دلاورانه مردان سلحشور سر ایران نباشیم زیرا توسعه و پیشرفت آتی و حل مشکلات مردم استان‌مان مقدم بر همه چیز است که یقینا رضایت و خشنودی خدا و رسول خدا در اوست.

ابراهیم صدوقی

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/26511کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ