درحال بارگذاری

گروه: فرهنگ / حوزه قرآن و فعالیت های دینی/ایران شناسه: ۱۰۹۷۳۵۳ تیر ۱۴۰۴ - ۵۸ : ۰۷ دیدگاه: ۰

متفاوت‌ترین محرم انقلاب اسلامی رقم خواهد خورد؛ اهتزاز پرچم سرخ حسینی

متفاوت‌ترین محرم انقلاب اسلامی رقم خواهد خورد؛ اهتزاز پرچم سرخ حسینی حسین هوشیار گفت: امسال پرچم سرخ حسینی به جای پرچم سیاه در هیئت‌ها به اهتزاز درمی آید و متفاوت‌ترین محرم انقلاب اسلامی رقم‌خواهد خورد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر، حاج حسین هوشیار مسئول مرکز ستایشگری سازمان هیئت و تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص رویکرد هیئت‌های مذهبی در محرم امسال بیان داشت: با توجه به شرایط جنگی و دوران حماسی ای که در آن قرار داریم نقش هیئت‌های مذهبی دو چندان خواهد بود و معتقدیم امسال هیئت‌ها پرشورتر، معناگراتر و مؤثرتر از سال‌های قبل نقش آفرینی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه اساس قیام عاشورا بر حماسه بوده و بر همین مبنا نهضت امام حسین (ع) یک حماسه ماندگار بوده است افزود: امروز که حماسی‌ترین دوران انقلاب اسلامی را می‌گذرانیم نام محرم امسال را "محرم حماسه" گذاشتیم و از هیئت‌ها دعوت کردیم علاوه بر رنگ سیاهی، رنگ سرخ حماسه را به رنگ هیئت‌های خود اضافه کنند. با شعار "ایران حسین تا ابد پیروز است" به عنوان شعار محوری هیئت‌ها اشعار، نوحه‌ها و مطالب حول این حماسه ماندگار تنظیم خواهد شد و ایران را به عنوان ایران اباعبدالله در دنیا معرفی می‌کند.

هوشیار با اشاره به مسئولیت اجتماعی هیئت‌ها تصریح کرد: از دیرباز هیئت مامن و پناهگاه هر دل شکسته و افراد بی پناهی بوده است که خود را در خیمه اهل بیت (ع) می‌دید. بدون شک کارکرد هیئت یک کارکرد چند وجهی است، کارکرد معنوی هیئت می‌تواند دل‌های ما ر ا نزدیک کند، در عین حال دعای ما در زیر این خیمه مستجاب است و به عنوان مهمترین پدافند در مقابل حملات دشمن عمل می‌کند.

هوشیار ادامه داد: کارکردی که هیئت در ایجاد همدلی و تقویت روحیه می‌تواند ایفا کند کمتر از اثر موشک‌های ما نیست. در واقع هیئت‌ها هم محلی برای تقویت روحیه است و هم محلی برای تجدید قوای معنوی ما و هم محلی برای میثاق آرمان شهدا خصوصاً شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی. ضمن اینکه امسال با توجه به شهدایی که دادیم پیشنهاد شد تا در هیئت‌ها روزی را به نام علمداران شهید انقلاب اسلامی فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای نام گذاری کنیم و شب عاشورا برای تجلیل از مقام این عزیزان در نظر گرفته شد. و همچنین شب حضرت علی اصغر (ع) نیز به عنوان گرامیداشت شهدای اطفال و کودک نام گذاری و بزرگداشت این شهدا برگزار می‌شود.

رئیس مرکز ستایشگری ادامه داد: اگرچه قصد همانندسازی شهدای کربلا را نداریم اما از این فرصت برای بزرگداشت شهدای جنگ رژیم صهیونیستی استفاده می کنیم‌. یقین داریم امسال بی نظیرترین و منحصربه فردترین محرم انقلاب اسلامی را خواهیم داشت.

هوشیار همچنین گفت: به قطع هیئت‌ها و مساجد در تقویت روحی و حمایت از آسیب دیدگان و تداعی آرمان شهدا همانطور که در دفاع مقدس حضور داشتند نقش آفرین خواهند بود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/109735کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ