درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۱۰۳۷۴۰۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵ : ۰۷ بازدید: ۱۲۷دیدگاه: ۰

تل‌آویو برای هدف قرار دادن یمن دست‌به‌دامن امارات و عربستان می‌شود

تل‌آویو برای هدف قرار دادن یمن دست‌به‌دامن امارات و عربستان می‌شود حملات مؤثر نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی باعث شده این رژیم به هر وسیله‌ای برای هدف قرار دادن مبارزان یمنی چنگ بزند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از مهر از المسیره، پژوهشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گزارشی اذعان کرد: بعد از حملات اخیر اسرائیل علیه یمن شلیک موشک از سمت این کشور متوقف نشده است.

در ادامه این گزارش آمده است که حملات رژیم صهیونیستی علیه انصارالله یمن نمی‌تواند مانع عملیات آنها علیه اراضی اشغالی و تنگه باب المندب شود.

پژوهشکده صهیونیستی مذکور اضافه کرد که با روی کار آمدن ترامپ باید حملات علیه یمن ادامه و شدت پیدا کند.

این پژوهشکده ادامه داد که می‌توان از مهره‌های فعال در جنوب یمن با حمایت امارات و عربستان برای هدف قرار دادن نیروهای انصارالله در این کشور استفاده کرد که البته بسیار سخت است.

پیشتر نیز یکی از مقامات سابق رژیم صهیونیستی خواهان فعال شدن سرویس جاسوسی موساد در یمن برای هدف قرار دادن نیروهای انصارالله شده بود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/103740کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ