درحال بارگذاری

گروه: بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۱۰۰۰۵۸۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹ : ۰۸ بازدید: ۱۰۲دیدگاه: ۰

المیادین:

صهیونیست‌ها به عمد خبرنگاران را هدف قرار می‌دهند

صهیونیست‌ها به عمد خبرنگاران را هدف قرار می‌دهند مدیر شبکه المیادین اعلام کرد که صهیونیست‌ها به عمد خبرنگاران را هدف قرار می‌دهند و این شبکه از میسر خود عقب نشینی نمی‌کند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از تسنیم، غسان بن جدو، مدیر شبکه خبری المیادین امروز جمعه در واکنش به حمله صهیونیست‌ها به خبرنگاران در جنوب لبنان گفت که همکاران این شبکه همراه سایر خبرنگاران در «حاصبیا» حضور داشتند، اما اشغالگران محل اقامت آن‌ها را هدف قرار دادند.

مدیر شبکه خبری المیادین افزود که هدف قرار دادن خبرنگاران عمدی است و اکنون تعدادی از خبرنگاران شبکه‌های عربی نیز زخمی شده است.

غسان بن جدو اظهار داشت: ما اشغالگران را مسئول کامل این جنایت جنگی می‌دانیم که در این جنایت خبرنگاران از جمله تیم المیادین را هدف قرار دادند.

مدیر شبکه المیادین در ادامه گفت که اشغالگران از کشتار لذت می‌برند و در این میان کسانی که هدف آن‌ها قرار می‌گیرند، خبرنگارانی هستند که جنایات آن‌ها را افشا کرده‌اند؛ لذا از این خبرنگاران نفرت دارند.

غسان بن جدو تصریح کرد: این شبکه به اطلاع‌رسانی خود ادامه خواهد داد و از این مسیر عقب‌نشینی نخواهد کرد.

بامداد امروز شبکه المیادین از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به هتلی در روستای حاصبیا در استان النبطیه در جنوب لبنان خبر داد که خبرنگاران و عکاسان خبری در آن اقامت داشتند.

در حمله رژیم صهیونیستی به محل اقامت خبرنگاران در منطقه حاصیبا در جنوب لبنان، «وسام قاسم» تصویر بردار المنار و  «غصان نجار» و «محمد رضا » تصویر بردار و مسئول فنی شبکه المیادین به شهادت رسیدند. 

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/100058کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ