درحال بارگذاری

گروه: فناوری / حوزه ارتباطات و فن آوری اطلاعات/ایران شناسه: ۹۹۸۴۶۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴ : ۰۹ بازدید: ۱۱۸دیدگاه: ۰

معاون وزیر ارتباطات:

حملات سایبری از ۱۷۴ کشور جهان/ افزایش توان مقابله با حملات در دستور کار است

حملات سایبری از ۱۷۴ کشور جهان/ افزایش توان مقابله با حملات در دستور کار است معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انجام حملات سایبری به طور توزیع شده از ۱۷۴ کشور دنیا و از طریق «بات‌ها» بر زیرساخت ارتباطی کشور در روز گذشته، گفت: تلاش شد تا این حملات مدیریت شود تا کمترین تاثیر را بر شبکه اپراتورها بگذارد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «بهزاد اکبری» در تشریح وضعیت حملات سایبری به شبکه‌های ارتباطی کشور را در روزهای اخیر افزود: حملات سایبری همیشه در فضای سایبری وجود داشته است، در ایران نیز شاهد این حملات بودیم، اما در روزها و ماه‌های اخیر بر شدت آن‌ها افزوده شده است.

وی با بیان اینکه این حملات توزیع شده و از سراسر جهان هستند، خاطرنشان‌کرد: حملاتی که روز گذشته داشتیم از ۱۷۴ کشور دنیا انجام شد و بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد این حملات از طریق بات‌ها انجام شده است.

اکبری با بیان اینکه ما هم این حملات را کشف و هم با آنها مبارزه می‌کنیم، افزود: تا امروز تلاش کردیم این حملات را مدیریت کنیم تا کمترین تاثیر را بر شبکه اپراتورها بگذارد.

معاون اضافه‌کرد: قصد داریم توانایی کشف و امکان مقابله با این حملات را ارتقا دهیم. ضمن اینکه باید به دنبال این باشیم که ارتباطات بین‌الملل خودمان را به لحاظ کارایی خدمات ارائه شده و پایداری آن را توسعه دهیم تا اگر حملاتی به مراتب شدیدتر رخ داد مشکلی ایجاد نشود.

مدیرعامل شرکت زیرساخت تصریح‌کرد: حملاتی که در روزها و هفته‌های اخیر انجام شده‌اند، مدیریت شده است؛ اماباید توان خودمان را ارتقا ببخشیم و در این بخش بازطراحی داشته باشیم تا به شکل موثر با این حملات مقابله کنیم.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/99846کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ