درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۹۱۶۱۷۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱ : ۱۸ بازدید: ۱۶۹دیدگاه: ۰

چمران:

شورای ائتلاف با پایداری به یک فهرست واحدی رسیدند

شورای ائتلاف با پایداری به یک فهرست واحدی رسیدند ما با بعضی از دوستان مثل جبهه پایداری تقریبا به یک فهرست واحد رسیده ایم.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، مهدی چمران عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در برنامه زنده تلویزیونی به اضافه یک با اشاره به برنامه های شورای ائتلاف برای انتخابات پیش رو تصریح کرد: شورای ائتلاف مجموعه‌ایست از احزاب و گروه‌های مختلف نیروهای انقلاب و نیروهای جهادی در کل کشور است.وی افزود: بنابراین سعی بر این بوده که همه را بتوانیم یکجا جمع بکنیم و یک حرکت واحدی را انجام بدهیم و با سلیقه‌های متفاوت یک کار مشترک انجام بدهیم.چمران خاطرنشان کرد:بعضی تشکل‌های جدید هم تازه به وجود آمدند و با آنها صحبت شد و سعی شد آنها را هم دعوت کنیم که آنها نیامدند.چمران در ادامه گفت: الان ما با بعضی از دوستان مثل جبهه پایداری تقریبا به یک فهرست واحد رسیده ایم.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/91617کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ