درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/ایران شناسه: ۸۴۴۳۰۲۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸ : ۱۲ بازدید: ۱۲۵دیدگاه: ۰

رئیسی در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی

اوکراین تاکنون سندی برای ارائه سلاح ایرانی به روسیه در زمان جنگ ارائه نکرده است

اوکراین تاکنون سندی برای ارائه سلاح ایرانی به روسیه در زمان جنگ ارائه نکرده است اوکراینی‌ها تاکنون نتوانسته‌اند هیچ سندی مبنی بر این که از طرف ایران در زمان جنگ سلاحی به روسیه داده شده باشد ارائه کنند.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در گفت‌وگو با شبکه خبری ان‌بی‌سی درباره رابطه نظامی ایران و روسیه و جنگ روسیه و اوکراین گفت: ما با کشورهای مختلف دنیا ارتباط داریم؛ ارتباط اقتصادی داریم، ارتباط تجاری داریم؛ با روسیه ارتباط تجاری و اقتصادی داریم، مناسبات دفاعی داریم. ما با جنگ مخالفیم.

رئیس جمهور همچنین درباره ادعای ارائه پهپادهای ایرانی به روسیه علیه اوکراین گفت: من با پیگیری که انجام دادم و با بعضی از کشورهای اروپای شرقی هم صحبت کردم گفتم اگر اوکراینی‌ها سندی دارند ارائه دهند، آمدند عمان و تاکنون هیچ سندی نتوانسته‌اند ارائه دهند مبنی بر این که از طرف ایران سلاحی در زمان جنگ به روسیه داده شده باشد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/84430کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ