درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه امنیتی و دفاعی/ایران شناسه: ۶۵۳۰۴۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵ : ۰۷ بازدید: ۱۱۳دیدگاه: ۰

امیر حیدری:

ارتش با تمام توان در خدمت مردم مناطق سیل‌زده است

ارتش با تمام توان در خدمت مردم مناطق سیل‌زده است فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ارتش با تمام توان در خصوص انتقال سریع تجهیزات فنی همچنین تأمین تجهیزات گروه‌های مهندسی در خدمت مردم مناطق مختلف استان یزد خواهد بود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه بازدید از سیل‌بند شماره چهار استان یزد اظهار داشت: بنا به دستور فرمانده کل ارتش، من به همراه وزیر کشور در استان یزد حاضر شدیم.

وی گفت: ابتدا انتقال سریع تجهیزات فنی از استان‌های مشخص شده انجام می‌شود و وسایل را از طریق نیروی هوایی و هلیکوپتر وارد مناطق خواهیم کرد. همچنین برای تأمین تجهیزات گروه مهندسی هم به گروه ۴۴۴ فنی دستور داده شده و گروه‌های دیگری به عنوان معین در خدمت هستند که در مناطق مورد نظر پخش شوند و در خدمت مردم و دستگاه‌های استان خواهند بود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه ارتش فدای ملت است و ما با تمام توان خدمت‌گزار مردم خواهیم بود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهمترین نیاز استان یزد تخلیه آب‌های سطحی و تقویت سیل‌بندها است که به محض رسیدن نیرو و تجهیزات مهندسی ارتش این مهم بلافاصله اجرایی می‌شود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/65304کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ