درحال بارگذاری

گروه: اجتماعی / حوزه حقوقی و قضایی/ایران شناسه: ۷۲۵۶۹۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۴۴ : ۱۴ بازدید: ۱۲۴دیدگاه: ۰

دادگاه، یلدا معیری را به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم کرده است نه پاکبانی

 دادگاه، یلدا معیری را به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم کرده است نه پاکبانی دادگاه، یلدا معیری را به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم کرده است نه پاکبانی.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، ساعاتی پیش تصاویری از یلدا معیری در فضای مجازی منتشر شد که این فرد با پوشیدن لباس شریف پاک‌بانی مدعی شده است براساس حکم دادگاه وی به پاک‌بانی محکوم شده است.

 یلدا معیری که در پی حضور در اغتشاشات اخیر در تهران براساس اتهامات ضد امنیتی و حمایت از اغتشاشات در فضای مجازی بازداشت شده بود، چندی پیش با قید وثیقه از زندان ازاد شد.

 بازداشت این متهم هیچ ارتباطی با فعالیت رسانه‌ای وی نداشته و این فرد در صحنه اغتشاشات و بدلیل اتهامات ضد امنیتی بازداشت شده است.  براساس بخشی از حکم بدوی دادگاه برای این فرد، وی به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم شده است.

این پارک ویژه استفاده بانوان بوده و آقایان اجازه ورود به آن را ندارند.

همچنین براساس حکم صادره که قابل تجدید نظرخواهی نیز می‌باشد، وی به انجام پژوهش نیز محکوم شده است ولی علیرغم اینکه اولین بند مندرج در تکمیل مجازات پژوهش میباشد تاکنون از پژوهش خود فیلمی منتشر نکرده است .

گفتنی است این فرد در سال ۹۸ نیز به ۲ سال حبس تعلیقی محکوم شده بود و از این ارفاق دستگاه قضایی بهره مند گردیده است .

این فرد در سال ۱۳۹۶ تصویری جعلی منتسب به اغتشاشات را به شیوه ای هدفمند منتشر کرد که بازتاب زیادی در رسانه ‌‌ها و حتی در سطح بین‌المللی داشت به طوری دونالد ترامپ رییس جمهور وقت آمریکا نیز از این عکس در یک پست توییتری استفاده کرده بود.

در تصویر مورد اشاره زنی با مشت گره کرده در میان دود دیده می‌شود و به وضوح صحنه سازی و بازی با افکار عمومی در ان مشهود است و اینگونه به ذهن متبادر می‌شود که مرتبط با نا آرامی های تهران است اما همانطور که خود این فرد هم در مصاحبه ای به آن اعتراف کرده است دودی که در عکس وجود دارد ناشی از پودرکپسول آتش نشانی است و فقط شبیه استفاده گاز اشک آور است.

این عکس در یک پارک با استفاده از  پودر کپسول آتش نشانی و صحنه‌سازی عکاسی تهیه شده بود.

معیری عکس تقلبی و جعلی را به چندین رسانه بین‌المللی نیز فروخته بود و بارها در رسانه های دنیا به عنوان صحنه ای از اغتشاشات ایران از ان استفاده شده است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/72569کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ