درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۱۶۷۱۸۱۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۱ : ۱۰ بازدید: ۵۰۹دیدگاه: ۰

گناه این دولت چیست؟

گناه این دولت چیست؟ جامعه‌ای که با پول‌های نجومی و وابستگی فرهنگی، زندگی مشترک حیوانی توام با کاخ‌های اموی در کنار پابرهنگانش داشته باشد یقینا گورستان لاکچری هم خواهد داشت.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، جامعه‌ای که با پول‌های نجومی و وابستگی فرهنگی، زندگی مشترک حیوانی توام با کاخ‌های اموی در کنار پابرهنگانش داشته باشد یقینا گورستان لاکچری هم خواهد داشت. ولیکن آیا چه بر ما شده است؟ چرا جمعتی از ما به‌جای آدم شدن، زندگی حیوانی را انتخاب کرده‌اند و چرا به‌جای انس با نخبگان و دانایان، همنشینی با سگ را پذیرفته‌اند آخر کجای این جامعه اصیل ایرانی مشکل دارد که اینگونه به فرهنگ سیاه غرب روی آورده‌اند؟
ملتی که کتاب آسمانی و پیامبر بزرگ جهانی دارد پس چرا جماعتی از ما بر خلاف فرهنگ انسانی خود از فرهنگ افسارگسیخته غرب الهام می‌گیرد؟ چرا دولت‌ها مخصوصا دولت روحانی نخواست از توانمندی‌های فرهنگ اصیل ایرانی در جهت اصلاح جامعه استفاده کند؟ ولیکن به‌نظر می‌رسد صاحبان اندیشه و نافذان علم و فرهنگ علی‌الخصوص مجلس انقلابی و دولت تحولگرا، تولید اندیشه نموده، راهکارهای قابل اجرا از برای هدایت جامعه بالاخص این قشر گم‌شده در متن فرهنگ غربی ارائه طریق نمایند. ولاغیر هر نجسی در حکم نجاست بودن خود باقی است که قطره‌ای از آن می‌تواند هر آب زلالی را به نجاست تبدیل کند. پس نباید گذاشت نجاست فرهنگی دنیای غرب به دریای زلال ایرانی بریزد.
و اما مشکل وابستگی فرهنگی کم داشتیم که این‌بار گورستان لاکچری هم در فضای مجازی اذهان عمومی را به‌خود جلب کرده است که خونخواران جامعه خیال می‌کنند اگر اموات آن‌ها در فضای تزیین‌شده و گورهای آنچنانی دفن گردد با عدالت خداوندی روبه‌رو نخواهند شد. البته که هرگز چنین نخواهد بود.
ولیکن آیا گناه این همه ناصوابی‌ها و ناهنجاری‌های فرهنگی بر ذمه دولت سیزدهم است چنین پنداری از انصاف نمی‌باشد.

ابراهیم صدوقی

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/16718کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ