درحال بارگذاری

گروه: اقتصادی / حوزه بیمه و بانک/ایران شناسه: ۸۳۷۹۷۱۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۳۸ : ۲۳ بازدید: ۱۳۴دیدگاه: ۰

پیش بینی بورس ۱۱ شهریور ۱۴۰۲

انتطار دست به دست شدن سهام

انتطار دست به دست شدن سهام برای معاملات روز شنبه انتظار می رود که بازار شاهد دست به دست شدن سهام باشد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»به نقل از مهر، علی فراقی کارشناس بازار سرمایه در پیش، بینی معاملات روز شنبه گفت: برای روز شنبه معاملاتی بازار روز متعادل با نوسانات کوچک انتظار می‌رود که بیشتر شاهد جا به جایی و دست به دست شدن بازار باشیم که البته از لحاظ حجمی و ارزش معاملات انتظار می‌رود نسبت به ناحیه‌های تعادلی و با ثبات بازار در دو ماه اخیر شاهد قدرت و کیفیت بیشتری در این دو فاکتور بازار باشیم.
فراقی افزود: برای بازدهی نمادها هم می‌توان برای شنبه برخی از صنایع دارای نمادهای کوچک‌تر بازار و تک سهام بازار از لحاظ بازدهی قرار داد و بیشتر نمادهای بزرگ و هم چنین صنایع بزرگ‌تر را در حال حجم خوردن و درجا زدن در یک محدوده کوچک مشاهده نمود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/83797کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ