درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/ایران شناسه: ۶۷۷۹۷۳۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۴۲ : ۰۱ بازدید: ۱۷۴دیدگاه: ۰

رئیسی:

ایران آماده توسعه روابط همه جانبه با ارمنستان است

 ایران آماده توسعه روابط همه جانبه با ارمنستان است رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در پیامی به مقام‌های ارشد ارمنستان بر توسعه روابط تهران و ایروان تاکید کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس،  رئیس جمهور جمهوری سالامی ایران روز چهارشنبه  ایران در پیامی به مناسبت روز استقلال ارمنستان،  به رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور تبریک گفت.

به گزارش وبگاه «رادیو ارمنستان» آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران در پیامی روز استقلال  ارمنستان ر به رئیس جمهور و نخست وزیر این کشور تبریک گفت.

بر اساس این گزارش، آیت‌ الله رئیسی در پیام‌های خود خاطر نشان کرد که جمهوری اسلامی ایران برای روابط با کشورهای منطقه قفقاز از جمله ارمنستان اهمیت ویژه‌ای قائل است.

رئیس جمهور ایران با تاکید مجدد بر رویکرد اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی کشورهای همسایه، رایزنی‌های مستمر در خصوص موضوعات مورد علاقه طرفین را ضروری دانست.

رئیسی در پیام جداگانه‌ای خطاب به «وهاگن خاچاتوریان» همتای ارمنستانی خود تصریح کرد که  دو ملت ایران و ارمنستان با فرهنگ و تاریخ مشترک، همواره مسیر رشد و تعالی را در کنار یکدیگر طی کرده‌اند.

رئیس جمهور ایران در این پیام ابرازامیدواری کرد که در آینده با تکیه بر روابط دیرینه و حسن همجواری، روابط همه جانبه در راستای منافع دو کشور گسترش و تحکیم یابد.

چندی قبل ،«هاکوب ارشکیان» نایب رئیس پارلمان ارمنستان و «گاگیک پاپویان» رئیس گروه دوستی ارمنستان و ایران ر با هیاتی به سرپرستی «عباس مقتدایی خراسانی» نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کردند.

 ارشکیان ضمن خوشامدگویی به هیات ایرانی خاطرنشان کرد که روابط بین پارلمانی بهترین بستر برای بحث در مورد موضوعات مورد علاقه طرفین است. نایب رئیس پارلمان ارمنستان گفت که هفته آینده سفر رسمی هیاتی به ریاست «آلن سیمونیان» رئیس مجلس ارمنستان به جمهوری اسلامی ایران پیش بینی شده است. وی گفت که همکاری ارمنستان و ایران می‌تواند الگوی خوبی برای دو کشور باشد.

رئیس حزب اپوزیسیون دولت ارمنستان نیز به تازگی اظهار داشت که ایران از جمله کشورهایی است که خواستار حفظ موجودیت ارمنستان واحد است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/67797کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ