درحال بارگذاری

گروه: فناوری / حوزه ارتباطات و فن آوری اطلاعات/ایران شناسه: ۸۴۴۸۶۲۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۲ : ۱۷ بازدید: ۲۱۰دیدگاه: ۰

تکذیب قطع و محدودیت اینترنت

 تکذیب قطع و محدودیت اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر قطع اینترنت اعلام کرد این خبر کذب «قطع اینترنت» «روایتی مجعول» از مصاحبه چهارشنبه وی در خصوص اقدامات وزارتخانه برای افزایش ظرفیت شبکه است.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایسنا، طی روزهای گذشته خبری مبنی بر قطع و ایجاد محدودیت در اینترنت در ساعتهای خاص منتشر شد در همین رابطه به تازگی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در یک پیام رسان داخلی اظهار کرد: برخی عادت کرده اند که برای دیده شدن، با تولید اخبار جعلی و روایتهای مخدوش با ذهن و روان مردم بازی کنند و تصویری مشوش از مدیریت اجرایی کشور ارائه کنند.  

وی تاکید کرد: این خبر کذبِ «قطع اینترنت» هم «روایتی مجعول» از مصاحبه چهارشنبه بنده در خصوص اقدامات وزارتخانه برای افزایش ظرفیت شبکه است.

همچنین محمد احسان خرامید_ مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات_ در این زمینه گفته است: قطع و محدودیت اینترنت تکذیب می شود.  

وی افزود: امروز برخی خبرها به نقل از وزیر ارتباطات مدعی شدند، قطع نت در برخی استان ها و در ساعات های خاصی اتفاق می افتد، این خبر تکذیب می‌شود و این یک سوءبرداشت از مصاحبه هفته قبل وزیر در خصوص تشریح عملیات افزایش ظرفیت شبکه کشور است.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/84486کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ