درحال بارگذاری

گروه: اقتصادی / حوزه کشاورزی و امور دام/آذربايجان شرقي/ایران شناسه: ۶۷۱۵۱۱۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۴۳ : ۰۴ بازدید: ۳۳۴دیدگاه: ۰

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:

محدودیت‌های منابع آب و خاک‌، جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز را ضروری می‌سازد

محدودیت‌های منابع آب و خاک‌، جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز را ضروری می‌سازد مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از انجام یکهزار و 30 مورد عملیات قلع و قمع در سطح استان آذربایجان شرقی از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد.

به گزارش بهرام توفیقی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «نیک‌رو» مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از انجام یکهزار و 30 مورد عملیات قلع و قمع در سطح استان آذربایجان شرقی از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، داداش نصیری در حاشیه رزمایش سراسری صیانت از کاربری اراضی کشاورزی در استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه محدودیت‌های منابع آب و خاک، جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز را ضروری می‌سازد تا امنیت غذایی کشور دچار مشکل نشود گفت: متعاقب جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال، رزمایش صیانت از اراضی کشاورزی توسط دادگستری، نیروی انتظامی و جهاد کشاورزی امروز در سطح کل استان آغاز شده است و تداوم خواهد داشت.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش جمعیت و محدودیت منابع خاک که با عوامل فرسایش، الحاق به محدوده شهرها، طرح هادی روستاها، طرح‌های عمرانی دولت و تغییر کاربری‌های غیرمجاز و از بین رفتن خاک محدودتر می‌گردد و امنیت غذایی جامعه و کشور در معرض خطر قرار می گیرد لذا با توجه به محدودیت‌های منابع آبی و خاکی، کشورها به سمت ممانعت از فروش محصولات غذایی مانند گندم و جو حرکت می نمایند تا بتوانند نیازهای داخلی خود را برآورد نمایند این امر مدرن نمودن بخش کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز را ضروری می‌سازد تا از وابستگی به کشورهای دیگر ممانعت به عمل آید.
نصیری اظهار داشت: با انجام رزمایش طرح صیانت از اراضی کشاورزی که امروز در سطح تمام 21 شهرستانی که در استان داریم تعداد 320 مورد اجرای احکام برای امروز برنامه ریزی شده بود  که به حول و قوه الهی این تعداد محقق شده و بیش از 100 هکتار اراضی کشاورزی مجددا به چرخه کشاورزی بازگشت.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود تعداد یکهزارو 30 مورد اجرای حکم صورت گرفته که منجر به آزادسازی 180 هکتار شده است و ان‌شاءالله در آینده نیز تداوم خواهد داشت  افزود: از مردم عزیز استان نیز تقاضا می نماییم که این اراضی کشاورزی را که عمدتا جزو اراضی دیم بوده و قابلیت احداث ساختمان و ایجاد باغ را ندارند حفاظت نمایند تا این اراضی در چرخه کشاورزی باقی مانده و امنیت غذایی کشور دچار مشکل نگردد.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در مورد بحث اعاده به وضع سابق اظهار داشت: برداشت بقایای تخریب شده که مستلزم هزینه زیادی است شروع شده و در صورتی که خود مالک به رفع این مشکل اقدام ننماید، این مشکل توسط امور اراضی سازمان حل شده و سپس طرح دعوی صورت گرفته و هزینه صرف شده از مالک دریافت خواهد شد.

 

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/67151کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ