درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۸۹۶۱۰۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۲۵ : ۱۰ بازدید: ۱۴۴دیدگاه: ۰

تایید ظرفیت برگزاری انتخابات الکترونیکی در تهران

 تایید ظرفیت برگزاری انتخابات الکترونیکی در تهران فرماندار تهران گفته است که ظرفیت برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در تهران وجود دارد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایسنا، احمد قیومی فرماندار تهران  در گفت‌وگویی با اشاره به نزدیکی انتخابات، اظهار داشت: در این دوره، امکان برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در تهران وجود دارد. صندوق‌های رای الکترونیکی از امنیت بالایی برخوردار هستند و ما برای اولین بار انتخابات هیئت اجرایی تهران را با استفاده از صندوق الکترونیکی انجام دادیم؛ بنابراین در تعدادی از شعب حتما امکان رای‌گیری به صورت الکترونیک وجود خواهد داشت، اما این موضوع در گرو تایید نهایی از سوی شورای محترم نگهبان خواهد بود.

در انتخابات پیش رو خیلی از فرایندهای داخلی به صورت تمام الکترونیکی بوده است. اعضای شورای نگهبان معتقدند که در بحث اخذ رای به صورت الکترونیکی سه مولفه در قانون آمده است که باید رعایت شود؛ سهولت رای دادن، تسریع در شمارش آرا و حضور و مشارکت مردم.

پیش از این انتخابات به این شکل در شوراهای شهر تجربه شده است.

بر اساس گزارش ارائه شده از کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شوراس اسلامی؛  زیرساخت‌هایی که برای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی فراهم شده است، نحوه احراز هویت و نحوه رای‌گیری الکترونیکی با نظارت شورای نگهبان در این امر محقق خواهد شد.

همچنین قرار بر این شد که به صورت تجربی و قبل از برگزاری انتخابات رای گیری الکترونیکی مورد راستی آزمایی قرار گیرد. اگر از لحاظ فنی راستی آزمایی شد و شورای نگهبان  هم تایید کرد، رای گیری به صورت الکترونیکی خواهد بود اما هنوز تعیین نشده است که در کدام شهرها انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود.

بر اساس قانون حداقل در یک هشتم حوزه‌های انتخابیه که بالای دو نفر نماینده دارد باید انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود.

پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۲ مهلت ۵۰ روز هیات نظارت استان و هیات مرکزی امروز به پایان رسید و شورای نگهبان نتیجه بررسی صلاحیت ها را به وزارت کشور ارسال کردو  ۳ روز مهلت اعتراض از دیروز؛ یکشنبه آغاز شده است.

بیش از ۲۱ هزار نفر واجد شرایط برای انتخابات مجلس دوازدهم ثبت نام کرده بودند. از این تعداد بیش از ۱۱ هزار نفر تایید صلاحیت شدند و مورد تایید هیات نظارت استان و هیات مرکزی قرار گرفتند؛ بر اساس اعلام شورای نگهبان بیش از ۱۱ هزار نفر یعنی بیش از ۵۲ درصد تایید صلاحیت شدند و حدود ۳۸ درصد صلاحیتها مورد تایید قرار نگرفت.

برای استان تهران تایید صلاحیت ۴۷.۳۱ درصد داوطلبان تایید شده است. براساس آنچه که هیئت نظارت اعلام کرده، در سطح استان تهران از تعداد ۵۷۰۶ نفر که در این هیئت مورد بررسی قرار گرفتند، ۲۷۰۰ نفر تایید صلاحیت شدند.۲۱۰۴ نفر نیز صلاحیت‌شان تایید نشده که حدود ۳۶.۸۷ درصد از مجموع داوطلبین در سطح استان تهران را به خود اختصاص دادند. علاوه بر این ۹۰۲ نفر نیز صلاحیتشان احراز نشده که ۱۵.۸۰ درصد را شامل می‌شوند.

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان به صورت همزمان برگزار خواهد شد.

برای انتخابات مجلس خبرگان کسانی که باید امتحان می دادند اعلام شده و امتحان کتبی دادند. کسانی که قبول شدند آزمون شفاهی دادند. طبق زمان بندی باید ۴ بهمن نتیجه اولیه اعلام شود؛ سپس فرصت شکایت وجود دارد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/89610کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ