درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/ایران شناسه: ۸۰۵۸۷۱۲ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲ : ۲۰ بازدید: ۱۶۸دیدگاه: ۰

مخبر: شرکت‌های روس از فرصت سرمایه‌گذاری در پروژه‌های کریدور شمال- جنوب استفاده کنند

مخبر: شرکت‌های روس از فرصت سرمایه‌گذاری در پروژه‌های کریدور شمال- جنوب استفاده کنند معاون اول رئیس جمهور گفت: شرکت‌های روسی از فرصت سرمایه‌گذاری در سواحل مکران و اجرای پروژه‌های زیرساختی بندری و مراکز لجستیکی در کریدور شمال- جنوب استفاده کنند که با توجه به استقبال و پیگیری برخی از کشورهای همسایه و فرامنطقه‌ای سرعت تصمیم گیری اهمیت اساسی دارد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایرنا، در ششمین دیدار معاون اول رئیس جمهور و دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه بر ضرورت پیگیری و اجرای هر چه سریعتر تفاهم نامه‌ها و توافقات بین تهران-مسکو تاکید شد.

محمد مخبر عصر دوشنبه در دیدار «ایگور لویتین» دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه با ابراز خرسندی از تعمیق و گسترش روابط فی مابین و سفرهای اخیر هیات‌های دو کشور، تاکید کرد: مذاکرات انجام شده در سفر رئیس بانک مرکزی روسیه به ایران برای شرکت در پنجاه و یکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی و همچنین سفر وزیر راه و شهرسازی به روسیه راهگشا بوده و گام‌های مثبتی جهت رفع موانع بانکی و توسعه خطوط ترانزیتی برداشته شده است.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیگیری و اجرای هر چه سریعتر توافقات بین تهران- مسکو افزود: باید با دستورات و پیگیری‌های مجدانه مشکلات موجود در زمینه احداث نیروگاه‌ها، اجرای تفاهم‌نامه همکاری مشترک انرژی و توسعه میادین نفتی برداشته شده و در اجرای طرح‌های مشترک و قراردادهای فی مابین تسریع شود.

وی همچنین ضرورت توسعه همکاری‌های ایران و روسیه در زمینه‌های مختلف به ویژه صنعتی، انرژی، تجاری و علمی را خاطرنشان ساخت و گفت: برای استفاده از همه ظرفیت‌های حمل و نقلی و ترانزیتی باید تلاش کنیم بنادر خود را توسعه داده و حمل و نقل ترکیبی و چند وجهی را در دستور کار خود قرار دهیم که در این راستا تسریع در تاسیس یک شرکت مشترک کشتیرانی و نیز توسعه همکاری در بخش هوایی ضرورت دارد.

مخبر با اشاره به اهمیت کریدور شمال-جنوب، تصریح کرد: شرکت‌های روسی از فرصت سرمایه‌گذاری در سواحل مکران و اجرای پروژه‌های زیرساختی بندری و مراکز لجستیکی در کریدور شمال- جنوب استفاده کنند که با توجه به استقبال و پیگیری برخی از کشورهای همسایه و کشورهای فرامنطقه ای سرعت تصمیم گیری اهمیت اساسی دارد.

ایگور لویتین دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه نیز در این دیدار با قدردانی و ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای طرح ها و قراردادهای بین تهران و مسکو تاکید کرد: دولت روسیه تمام تلاش خود را برای رفع موانع و اجرای هر چه سریعتر توافقات دو کشور به کار گرفته است.

وی تصریح کرد: تعمیق و توسعه همکاری‌ها در دو سال گذشته نشانگر اراده و نزدیکی دو دولت-ملت است و مصمم هستیم تفاهم نامه‌ها و موافقتنامه های ترانزیتی، انرژی، پزشکی و علمی به صورت کامل نهایی و عملیاتی شود.

این دیدار ششمین ملاقات دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه با دکتر مخبر در ۹ ماه گذشته بود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/80587کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ