درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۵۳۱۷۴۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲ : ۱۳ بازدید: ۳۱۱۵دیدگاه: ۰

حمله موشکی سپاه به کانون شرارت و فتنه در اربیل عراق

حمله موشکی سپاه به کانون شرارت و فتنه در اربیل عراق دو پایگاه صهیونیست‌ها در اربیل عراق ساعت ۱:۲۰ بامداد روز گذشته- یکشنبه 22 اسفند ماه سال جاری- (همزمان با ساعت ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) با 10 الی 14 موشک بالستیک نقطه‌زن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد هدف قرارگرفته و منهدم گردید.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، دو پایگاه صهیونیست‌ها در اربیل عراق ساعت ۱:۲۰ بامداد روز گذشته- یکشنبه 22 اسفند ماه سال جاری- (همزمان با ساعت ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) با 10 الی 14 موشک بالستیک نقطه‌زن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد هدف قرارگرفته و منهدم گردید. سپاه همیشه سلحشور پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بیانیه‌ صادره علت حمله موشکی خود را  در این رابطه این گونه اعلام نمود: در پی جنایات اخیر (1) رژیم جعلی صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی‌پاسخ نگذاردن جنایت‌ها و شرارت‌های این رژیم منحوس؛ «مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها» مورد هدف موشک‌های قدرتمند و نقطه‌زن «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» قرار گرفت.

سپاه در ادامه بیانیه صادره ضمن تأکید  بر جنایتکار بودن رژیم کودکش صهیونیستی هشدار داده است، این رژیم فاسد غاصب در صورت تکرار هرگونه شرارت با پاسخ‌های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد؛ و از سوی دیگر در همین بیانیه به ملت عظیم‌الشأن ایران نیز اطمینان داده‌اند امنیت و آرامش میهن اسلامی، خط قرمز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده و به احدی اجازه تهدید و تعرض به آنان را نخواهند داد. 

لازم به ذکر است مطابق اعلام مقامات شهری و محلی مستقر در استان صلاح‌الدین عراق در پاسخ موشکی بامداد یکشنبه مردم بومی ساکن اربیل هیچ‌گونه آسیبی ندیده‌اند و هیچ‌گزارشی مبنی‌ بر کشته‌ یا مجروح شدن مردم عادی از سوی مقامات محلی مخابره نشده ‌است که خود این موضوع نیز نشان‌دهنده‌ دقت عمل بسیار بالای پاسخ موشکی بامداد یکشنبه ایران علیه رژیم‌صهیونیستی در اربیل است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص هدف قرار گرفتن مقر صهیونیست‌ها در اربیل را تأیید کرد. این رسانه اسرائیلی تصریح کرد که ایران موشک‌های بالستیک را به سمت «مراکز استراتژیک» اسرائیل در عراق پرتاب کرد و این مرکز مورد حمله قرار گرفته است.

در خصوص این حمله موشکی صورت گرفته نکات و پیام هایی وجود دارد که به اختصار به برخی از آن‌ها اشاراتی خواهیم داشت:  

1- مناطق اقلیم کردستان عراق مرکز و کانونی جهت اقدامات تخریبی علیه ایران از سوی گروهک‌های تروریستی و رژیم غاصب صهیونیستی شده بود. مقامات ایران بارها درباره حضور برخی عناصر مخرب در اربیل هشدار داده بودند و لذا چون تذکرها و هشدارها جدی گرفته نشد حمله موشکی ایران در حکم هم پاسخی به شرارت‌ها و هم عاملی برای توقف عملیات‌ها و حملات خباثت آمیز آنان باشد صورت گرفت تا بدانند این حق ایران به ‌لحاظ حقوقی و موازین بین‌المللی است که کانون شرارت، فتنه، توطئه و ناامنی‌ها را که علیه امنیت و منافع ملی کشور است، از میان بر دارد و ساقط نماید. از منظر کارشناسان این اقدام بازدارنده سپاه پاسداران به طور قطع باعث کاهش عملیات تخریبی رژیم‌صهیونیستی، چه در سوریه و چه در اقلیم کردستان علیه منافع کشورمان خواهد شد.

2- این عملیات موشکی از نگاه برخی کارشناسان پاسخی برای موازنه‌سازی درسطح منطقه غرب آسیا بوده تا از دایره نفوذ اسرائیل در این نقطه علیه ایران جلوگیری بعمل آورد و موجبات قطع کامل این نفوذ گردد.

3- با این عملیات در خاک اقلیم کردستان با محوریت اربیل که شرارت‌ها و فعالیت‌های جاسوسی، اطلاعاتی، امنیتی، تروریستی و اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران در آن جا گسترش یافته بود مختل گردید و بعید به نظر می‌رسد مجددا این پایگاه‌های بتوانند راه اندازی و چون گذشته به فعالیت‌های خرابکارانه خود ادامه دهند.

4- عملیات موشکی مذکور نشان داد آمادگی نظامی ایران اکنون بیش از حد بازدارندگی ‌است و ایران براساس دکترین دفاعی خود هیچ گاه بر سر مسائل نظامی و موشکی‌اش با احدی وارد مذاکره و معامله نخواهد شد.

5- صهیونیست‌ها به هیچ وجه خواهان حل شدن مسائل هسته‌ای ایران با غرب در مذاکرات هسته‌ای برجام نبوده و تا توانسته‌اند برای عدم نتیجه گیری آن از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نکرده‌اند. این رژیم فاسد تروریستی از به سرانجام رسیدن مذاکرات برجامی ایران در وین با آمریکا بسیار مضطرب و پریشان است و از ایران هسته‌ای قوی و مقتدر وحشت زده می‌باشد و بارها این نکته ازسوی سردمداران جنایتکار این رژیم منحوس بیان و اقرار گشته است. و البته در این زمین با اربابان آمریکایی خود نیز اختلاف نظر دارند و دیدگاه ایشان از ناحیه آمریکا تا کنون پذیرفته نشده است چرا چون آمریکا خود در برابر ایران مغلوب و مغبون واقع شده و چاره‌ای جز پذیرش ایران قوی و مقتدر را در حل مسائل و معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی را ندارد.  

6- حمله موشکی ایران تنها متوجه اسرائیل نبوده بلکه خودفروختگان منطقه‌ای هم باید بدانند بازی با امنیت و منافع ملی ملت ایران برایشان عاقبت خوشی نخواهد داشت و اگر با دشمنان این ملت متحد شوند بزودی دچار قهر و خشم انقلابی فرزندان این آب و خاک خواهند شد و نتیجه خوش خدمتی خود را خواهند دید. ایران پاسخ دشمنان گستاخ خود و ایادی آنان را به موقع خواهد داد تا پایشان را از گلیم خود بیشتر دراز نکنند و بدانند به فرموده رهبر معظم انقلاب زمان بزن در رویی تمام شده است و آینده متعلق به ایران قوی، مقتدر و تأثیرگذار در منطقه و سطح بین‌الملل است. اسرائیل بداند چیزی به پایان عمرش باقی نمانده و جبهه مقاومت عزرائیل اسرائیل است و این رژیم منحوس جعلی کودک کش رو به زوال است و به لطف خداوند این امر محقق خواهد شد.  

 

 دکتر اسدالله افشار

 

پی‌نوشت:

1- همان‌گونه که در این بیانیه مشخص است این حمله به مقر جاسوسی صهیونیست‌ها در پاسخ به «جنایت‌ها و شرارت‌های اخیر» این رژیم بوده است. دوشنبه هفته گذشته بود که رژیم صهیونیستی با حمله به حومه دمشق منجر به شهادت دو نفر از نیروهای مدافع حرم کشورمان شد. در جریان این حمله جنایتکارانه سرهنگ پاسدار احسان کربلایی‌پور و سرهنگ پاسدار مرتضی سعیدنژاد به درجه رفیع شهادت نائل آمدند؛ پس از آن بود که سپاه پاسداران رسماً اعلام کرد: «بی‌شک رژیم صهیونیستی تاوان این جنایت را خواهد داد.» با اینکه این بیانیه مستقیماً این حمله را در انتقام از شهادت دو نفر از نیروهای ایرانی حاضر در سوریه معرفی نکرده، اما برخی تحلیلگران معتقدند این حمله انتقامی سخت در خصوص جنایت این رژیم در حومه دمشق بوده است. برخی دیگر از ناظران نیز احتمال می‌دهند به‌دلیل عدم صراحت این بیانیه، شاید انتقام دیگری برای شهدای اخیر در راه باشد و موشک‌باران اخیر به رخدادهای دیگری مربوط است که تهران مسئولیت آن را برعهده این رژیم می‌داند. در همین خصوص المیادین نیز به نقل از یک منبع آگاه این تحلیل را تأیید کرد و نوشت این عملیات هیچ ارتباطی با عملیات اخیر اسرائیل در سوریه ندارد و پاسخ ایران به شهادت دو نفر از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه به دست اسرائیل در زمان مناسب صورت خواهد گرفت.

 دکتر اسدالله افشار

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/53174کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ