درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه دولت/مركزی/ایران شناسه: ۱۰۰۵۴۱۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۴۹ : ۰۷ بازدید: ۱۱۴دیدگاه: ۰

وزیر کشور:

روند انسداد مرزها شدت گرفته است/آغاز کار کابینه دوم دولت تا دو هفته دیگر

روند انسداد مرزها شدت گرفته است/آغاز کار کابینه دوم دولت تا دو هفته دیگر تا دو هفته دیگر کار جابجایی، ابقا یا انتصاب استانداران جدید به پایان می رسد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از ایسنا، اسکندر مومنی ۱۸ آبان در بدو ورود به استان مرکزی اظهار کرد: تقریبا ۲۰ استاندار تعیین شده اند و چند استاندار دیگر یا ابقا می شوند یا چرخشی به جای دیگر منتقل می شوند. تا دو هفته دیگر کار جابجایی، ابقا یا انتصاب استانداران جدید به پایان می رسد و کابینه دوم دولت کار خود را یکپارچه آغاز خواهد کرد.

وی درخصوص ساماندهی اتباع گفت: موضوع ساماندهی اتباع خارجی مراحل مختلفی دارد که بخشی از آن کنترل مرزهاست. در هفته گذشته از مرزهای شرقی بازدید شد، روند انسداد مرز شدت بیشتری گرفته و در یک فاصله زمانی مناسب، موضوع انسداد مرز به اتمام می رسد.

مومنی اظهار کرد: در اولویت اول در این طرح، ساماندهی اتباع غیر مجاز است. طبیعی است که هر کشوری قوانین خاص خود را دارد اما علیرغم اینکه هیچ کمک بین المللی صورت نمی گیرد و نزدیک به صفر است، چند میلیون اتباع خارجی در ایران مثل همه شهروندان زندگی می کنند و از همه بخش های یارانه ای استفاده می کنند، اما قبلا هم گفته ایم در اولویت اول، اتباع غیر مجاز طرد خواهند شد.

مومنی همچنین گفت: استان مرکزی استانی صنعتی است و نقش بسیار تعیین کننده و بزرگی در تولیدات صنعتی کشور و جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد و امروز برای معارفه استاندار جدید استان که از فرزندان همین دیار است و تودیع استاندار قبلی، به استان سفر کرده ایم.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/100541کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ