درحال بارگذاری

گروه: بین الملل / حوزه تحلیل بین الملل/بین الملل/ایران شناسه: ۹۷۱۹۰۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۴ : ۱۹ بازدید: ۱۲۲۵۹دیدگاه: ۰

تل‌آویو و نتانیاهو؛ در موضع ضعف

تل‌آویو و نتانیاهو؛ در موضع ضعف یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن روز یکشنبه 14 مرداد گفت: پدافند هوایی یمن یک پهپاد دیگر از نوع MQ-9 ریپر آمریکایی را بر فراز حریم هوایی یمن در بحبوحه تشدید تنش ها با رژیم صهیونیستی سرنگون کرده است. وی افزود: یگان‌های پدافند هوایی یمن، پهپاد آمریکایی را در حالی که در حال انجام اقدامات خصمانه در حریم هوایی استان صعده یمن بود، با موفقیت سرنگون نمودند.

پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن روز یکشنبه 14 مرداد( 4 آگوست) گفت: پدافند هوایی یمن یک پهپاد دیگر از نوع MQ-9 ریپر آمریکایی را بر فراز حریم هوایی یمن در بحبوحه تشدید تنش ها با رژیم صهیونیستی سرنگون کرده است.

وی افزود: یگان‌های پدافند هوایی یمن، پهپاد آمریکایی را در حالی که در حال انجام اقدامات خصمانه در حریم هوایی استان صعده یمن بود، با موفقیت سرنگون نمودند.

سریع در یک بیانیه تلویزیونی اعلام نمود: هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) با یک موشک زمین به هوا ساخت داخل هدف قرار گرفت.

وی افزود: این هفتمین هواپیما از این نوع است که پدافند هوایی یمن از زمان آغاز عملیات برای حمایت از مردم بی دفاع فلسطینی که در نوار غزه گرفتار شده‌اند، سرنگون کرده است.

پهپاد پیشرفته آمریکایی در جریان نبرد فتح موعود و جهاد مقدس در حمایت از غزه سرنگون شد.

سریع ابراز نمود: نیروهای دریایی و موشکی نیروهای مسلح یمن نیز عملیات نظامی مشترکی را انجام دادند که در آن کشتی«گروتون» درخلیج عدن را با موشک‌های بالستیک فراوانی مورد هدف و اصابت دقیقی قرار دادند.

کشتی«گروتون» مورد هدف قرار گرفت چرا که شرکت مالک آن، تصمیم یمن مبنی برممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را نقض نموده بود.

آن چه مشخص است و تا امروز جهان شاهد آن بوده است، نیروهای مسلح یمن به تقویت توان دفاعی خود برای مقابله با تجاوزات مشترک آمریکا و انگلیس به سرزمین خود ادامه خواهند داد و تا پایان جنگ اسرائیل علیه غزه و محاصره کامل سواحل، به انجام عملیات‌های حامی فلسطین ادامه خواهند داد تا سرزمین فلسطین به طور کامل از تعرض در امان بماند و صهیونیست ها دست از شرارت بردارند و از مواضع متجاوزانه خود نیز عقب نشینی نمایند و تسلیم خواست جبهه مقاومت گردند.

یمن در حال انجام عملیات علیه کشتی‌های جنگی انگلیسی و آمریکایی است که برای مقابله با حملات یمنی به دریای سرخ اعزام شده اند.[1]

لازم به ذکر است؛ اسرائیل جنگ غزه را در 7 اکتبر2023(15 مهر ماه 1402) پس ازآغازعملیات طوفان الاقصی توسط جنبش مقاومت فلسطینی حماس علیه اسرائیلی ها، در پاسخ به مبارزات چند دهه ای این رژیم برای کشتار و نسل کشی و ویرانی فلسطینیان و سرزمین مادری آنان آغاز کرد.

 

جبهه مقاومت؛ خواب از چشمان صهیونیزم و متحدانش ربوده

جالب است به این نکته اشاره ای داشته باشیم که در طی 24 ساعت گذشته مقاومت لبنان و یمن عملیات خود را علیه رژیم جعلی غاصب کودک کش صهیونیستی ادامه داده و اهداف آنان را در هوا، دریا و خشکی زیر آتش سنگین خود بُرده و تلفات غیرقابل باوری به آنان وارد کرده اند؛ که یکی از این اهداف، همان پهپاد مدرن و گرانقیمت آمریکایی بود که دیروز در یمن سرنگون شد و در سطور بالا ذکری از آن به میان آمد.

رژیم تروریستی صهیونیستی به خوبی می داند که جبهه مقاومت از یمن گرفته تا عراق و لبنان و سوریه و افغانستان و ایران و... در حمایت از ملت ثابت‌قدم فلسطین در مبارزه با اشغالگران سفاک خون ریز قدس جدی هستند ودرحمایت از مقاومت شرافتمندانه ودلیرانه آنها هیچگونه تردیدی به خود راه نداده و نخواهند داد و تا جان در بدن دارند نمی گذارند آب خوش به گلوی نتانیاهو جانی برسد و خواب خوش را نیز از چشمان صهیونیزم بین الملل و متحدان راهبردیش یعنی آمریکا و سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس خواهند ربود چنانچه تا به امروز در طی چند ماه اخیر ربوده اند و رسانه های صهیونیستی و استکباری دنیا هم این عزم و جدیت را نتوانسته اند تکذیب و یا کم رنگ جلوه دهند حتی این رسانه ها اذعان و اعتراف کرده اند صهیونیست‌ها از زمان ارتکاب جنایات تروریستی در به شهادت رساندن «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، و «فؤاد شکر»، فرمانده نظامی ارشد حزب‌الله، در وضعیت انتظار و وحشت قرار دارند و منتظر پاسخ ایران، حزب‌الله و جبهه مقاومت به این جنایت‌ها هستند. همین وحشت و چشم انتظاری کشنده که روح و روان صیهونیست ها را بهم ریخته باعث شده است ارتش رژیم فاشیستی اشغالگربا پیش‌بینی پاسخ مورد انتظار ایران و جبهه مقاومت، در صفوف خود وضعیت آماده‌باش حداکثری اعلام نماید.

 

نتانیاهو در موضع ضعف

پهپادهایی که از یمن به پرواز در می آید و پس از طی 2600 کیلومتر در تل‌آویو منفجر و به کشته شدن اسرائیلی ها و مجروح شدن بیشماری از صهیونیست ها می گردد،از یک سو صهیونیست‌ها و متحدانش را در بهت و حیرت فرو برده و از سوی دیگر شکاف‌های داخلی این رژیم تروریستی کودک کش را که عمیق‌تر گشته است در معرض دید جهانیان قرار داده تا نشان دهد، اسرائیل ضعیف تر و آسیب پذیرتر از آن چیزی است که تا کنون از آن به عنوان یک قدرت نظامی برتر روایت شده است؛ شاهد مثال این ادعا مقاله«بی‌بی از حوثی‌ها هم می‌ترسد» می باشد که به قلم «نحمیا اشترسلر»، تحلیلگر اقتصادی نوشته شده است. او در این مقاله گفته است: "کشتی جنگی که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا برای مقابله با حوثی‌ها به دریای سرخ اعزام کرد آسیب واقعی به یمنی‌ها نزد و جهان فورا فهمید که اسرائیل ضعیف است. ترس نتانیاهو و پاسخ ندادن وی و واگذار کردن این مسئله به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها برای حمایت ازاسرائیل، تل‌آویو را به یک «بچه کتک خورده در خاورمیانه» که با حلقه‌ای از آتش احاطه شده است، تبدیل کرده است.»[2] ومن می‌گویم نه تنها تل آویو بلکه نتانیاهو و متحدانشان در طی این ده ماه اخیر مدام و پیوسته در خاورمیانه  از جبهه مقاومت سیلی دریافت کرده و کتک خورده اند.          

«نحمیا اشترسلر» در ادامه مقاله افزوده است که یمنی‌ها هم ضعف نتانیاهو را فهمیدند و ۲۰۰ موشک و پهپاد را ظرف ۹ ماه گذشته به سمت اسرائیل شلیک کردند و برای فلج کردن کشتیرانی و ممانعت از ورود کشتی‌ها به بندرایلات به کشتی‌ها در دریای سرخ حمله کردند وموفق هم شدند. حمله یمن به تل‌آویو دلیل موثقی برای این مسئله است که «سیاست بزدلانه مهار» که توسط نتانیاهو در پیش گرفته شده است، درباره یمنی‌ها موفق نبوده است.

از نگاه این نویسنده؛ نتانیاهو در موضع ضعف قرار دارد و بسیار ترسیده است و می داند اگر در برخی موارد به حمله انصارالله یمن پاسخ دهد اولا  تل‌آویو را فلج خواهد کرد،ثانیااقتصاد سست و لرزان این ماه های اخیراسرائیل را وارد بحرانی بزرگ با بیکاری هولناکی می‌کند، ثالثا می‌تواند کرسی نتانیاهو را در معرض خطر قرار دهد.

 

ضربات مقاومت به رژیم صهیونیستی؛ ادامه خواهد یافت

جبهه مقاومت تا کنون توانسته است با هوشیاری و برنامه‌ریزی در خور، رژیم صهیونیستی را شکست اطلاعاتی دهند و عملکرد دستگاه‌های اطلاعاتی آنان را با تهدید امنیتی مواجه سازند و این رژیم سفاک را با خسارت های بزرگ اقتصادی و مالی شدید مواجه نمایند و لذا یمنی ها با رشادت بی نظیر خود توانسته اند به ستون فقرات اقتصادی رژیم صهیونیستی با هدف کاهش توان این رژیم در ادامه جنایات علیه مردم فلسطین، ضربات کمرشکنی وارد سازند که به این زودی قابل ترمیم نمی باشد. نکته دیگر این که جبهه مقاومت با توجه به تحرکات اخیر خود،  شکنندگی وعدم انسجام در ساختار سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی را به نمایش گذاشته و نشان داده اند؛ ضربات مقاومت به رژیم صهیونیستی، سخت‌تر و مهلک‌تر از قبل ادامه خواهد یافت.

در هرحال حملات شدید انصار الله یمن و حزب الله لبنان در دفاع و حمایت ازمردم مظلوم فلسطین در این شرایط حساس ضمن آن که قابل تقدیر و ستودنی است اما برای صهیونیزم بین الملل کوبنده و دردناک است و هرگز اجازه نداده اند آنان از کیفر مجازات در امان باشند و از آن بی نصیب بمانند.

 

دکتر اسدالله افشار

 

پی‌نوشت:

 

1- Yemen Downs 7th Advanced U.S. Drone . Kayhan .ir. Translator: Asadollah Afshar. Publish Date : Monday 05 August 2024

[2] - گزارش خواندنی‌ هاآرتص از ترسی که یمن بر دل نتانیاهو انداخته است؛ کیهان: چهارشنبه 3 مرداد ماه 1403- شماره  23632.

دکتر اسدالله افشار

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/97190کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ