درحال بارگذاری

گروه: اجتماعی / حوزه انتظامی و حوادث/ایران شناسه: ۶۲۴۶۳۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳ : ۱۲ بازدید: ۱۵۶دیدگاه: ۰

سرقت از صندوق امانات یک بانک در خیابان انقلاب

 سرقت از صندوق امانات یک بانک در خیابان انقلاب رئیس پلیس آگاهی پایتخت ازسرقت از صندوق امانات یک بانک در خیابان انقلاب خبر داد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس، سرهنگ علی ولیپور گودرزی رییس پلیس آگاهی پایتخت در خصوص سرقت از صندوق امانات یکی از بانک های خیابان انقلاب، اظهار داشت : به محض اطلاع از وقوع سرقت پیگیری‌های لازم برای دستگیری سارق یا سارقان در حال انجام است.

گفتنی است چند نفر از کارکنان بانک که در بررسی‌های اولیه در این حادثه قصور و سهل انگاری داشته اند تحت نظر قرار گرفته و تحقیقات از آنها ادامه دارد.

گفتنی است بانک ملی ایران درباره حادثه رخ داده در شعبه دانشگاه بانک ملی ایران که به بروز برخی خسارات محدود به صندوق امانات منجر شد اعلام کرد که این موضوع از سوی پلیس و مراجع ذیربط در حال پیگیری است.

 روابط عمومی بانک ملی ایران در اطلاعیه ای با بیان اینکه علل بروز این حادثه پس از بررسی‌های نهایی به زودی اعلام خواهد شد اعلام کرد:
بانک ملی ایران در چارچوب مقررات قانونی در حال پیگیر خسارات وارده بوده و فعالیت شعبه دانشگاه (تهران) نیز طبق روال سابق ادامه دارد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/62463کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ