درحال بارگذاری

گروه: بین الملل / حوزه سیاست خارجی/ایران شناسه: ۸۲۰۳۵۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۴۸ : ۱۵ بازدید: ۱۲۳دیدگاه: ۰

ایران اقدام تروریستی در باجور پاکستان را محکوم کرد

ایران اقدام تروریستی در باجور پاکستان را محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اقدام تروریستی در گردهمایی جمعیت علمای اسلام در باجور پاکستان را قویاً محکوم کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، در پی اقدام تروریستی در گردهمایی جمعیت علمای اسلام در باجور پاکستان، با اعلام مراتب تسلیت دولت و مردم ایران به دولت و ملت پاکستان، این اقدام تروریستی را که منجر به کشته و زخمی شدن عده‌ای از شهروندان پاکستان شد، قویاً محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه امروز بار دیگر تروریست‌ها با جنایتی دیگر خانواده‌های زیادی را در کشور همسایه و برادر پاکستان داغدار کردند، افزود: جمهوری اسلامی ایران خود را در کنار جمهوری اسلامی پاکستان می‌بیند و با خانواده‌های جان باختگان این اقدام تروریستی ابراز همدردی کرده و برای مجروحین از درگاه الهی سلامتی مسئلت می‌نماید.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/82035کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ