درحال بارگذاری

گروه: اجتماعی / حوزه انتظامی و حوادث/ایران شناسه: ۷۱۹۶۳۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۸ : ۰۶ بازدید: ۱۵۵دیدگاه: ۰

آخرین جزئیات از "گروگانگیری اعضای یک خانواده ۴ نفره" در شهرک ولیعصر/ دستگیری گروگانگیر بدون شلیک تیر + تصاویر

 آخرین جزئیات از رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفت‌وگو با تسنیم، جزئیات جدیدی از گروگانگیری در شهرک ولیعصر تهران را اعلام کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از تسنیم، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای؛ رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اظهار کرد: اهالی شهرک ولیعصر طی تماس تلفنی با 110 یک مورد گروگانگیری از سوی یک مرد حدوداً 40 ساله را اعلام کردند.

وی با بیان اینکه بلافاصله تیم عملیاتی کلانتری این محله و رئیس کلانتری و سرکلانتر منطقه در محل حاضر شدند، گفت: با بررسی اولیه مشخص شد گروگانگیر، فردی 39 ساله است که همسر سابق، خواهر، مادر همسر سابق و فرزندش را داخل یک واحد آپارتمان با استفاده از یک قبضه کلت کمری گروگان گرفته است.

سرهنگ موقوفه‌ای با بیان اینکه این فرد از شب گذشته در پشت بام خانه کمین کرده بود تا در موقعیت مناسب بتواند نقشه خود را عملی کند، گفت: با هوشیاری و درایت و عکس‌العمل به‌موقع پلیس، اعضای این خانواده بدون کوچک‌ترین آسیبی از داخل منزل خارج شدند.

به گفته رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، فرد گروگانگیر سعی داشت تا خودکشی کند و به همین منظور هم اسلحه را بر روی شقیقه خود قرار داده و نیم ساعت در همان حالت بوده است.

وی ادامه داد: مأموران با ترفندهای پلیسی و در یک عملیات منسجم، موفق به خلع‌سلاح متهم شدند تا ضمن اینکه این متهم را زنده دستگیر کنند بتوانند برای بازجویی‌های بیشتر به کلانتری انتقالش دهند.

سرهنگ موقوفه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انگیزه متهم برای ارتکاب این جرم چه بوده است، گفت: در اعترافات اولیه، این متهم اختلافات خانوادگی را انگیزه خود برای ارتکاب این جرم اعلام کرده است.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه تمام اعضای این خانواده در صحت و سلامت هستند، گفت: این متهم با صحبت کردن و ترفندهای خاص پلیسی دستگیر شد و برای دستگیری او هیچ تیری شلیک نشد.

وی در پایان با بیان اینکه عوامل کلانتری شهرک ولیعصر توانستند فرد گروگانگیر را دستگیر کنند و دیگر نیازی به کمک گرفتن از نوپو نبود، گفت: عکس‌العمل خوب و به‌موقع پلیس باعث نجات جان اعضای این خانواده و حتی خود متهم شد و پلیس در هر شرایطی حافظ جان و امنیت شهروندان است؛ این متهم به همراه پرونده خود به مقامات قضائی معرفی شد.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/71963کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ