درحال بارگذاری

گروه: سیاست / حوزه امنیتی و دفاعی/ایران شناسه: ۶۹۱۱۶۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۳۵ : ۱۴ بازدید: ۱۱۲دیدگاه: ۰

امیر ایرانی:

ایران با عامل ایجاد هرگونه ناامنی دریایی قاطعانه برخورد می‌کند

 ایران با عامل ایجاد هرگونه ناامنی دریایی قاطعانه برخورد می‌کند فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: جمهوری اسلامی ایران با حضور مقتدرانه در منطقه با هرگونه حرکتی که موجب به خطر افتادن امنیت و ایمنی دریانوردی شود، برخورد قاطع و کوبنده خواهد کرد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو» به نقل از فارس،‌ آیین استقبال از هشتاد و چهارمین ناوگروه رزمی اطلاعاتی عملیاتی نیروی دریایی ارتش اعزامی به آب‌های آزاد و بین‌المللی پیش از ظهر امروز با حضور امیر دریادار «شهرام ایرانی» در منطقه یکم دریایی امامت بندرعباس برگزار شد و کارکنان ناوگروه ۸۴ نداجا، با استقبال گرم فرماندهان و خانواده‌هایشان، به مهین بازگشتند.

امیر دریادار ایرانی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: ناوگروه ۸۴ نیروی راهبردی دریایی ارتش با حضور مقتدرانه در عمق اقیانوس‌ها به‌ویژه حوزه دریای سرخ موفق شد که عملیات اسکورت و برقراری امنیت دریایی را در بالاترین سطح ممکن به اجرا در بیاورد و در جایی که توسط نیروهای غیرموجهِ حاضر در منطقه، ایمنی دریانوردی به خطر افتاد، توانستند به یاد همرزمانشان که پیش از این به طور مستقیم در برابر هرگونه بی‌عدالتی ایستادند، مجدداً بایستند و ۲ شناور بدون سرنشین آمریکایی را توقیف کنند.

دریادار ایرانی افزود: آمریکا باید بداند که اگر در جایی قرار است دریانوردی داشته باشد، حتماً باید قوانین بین‌المللی را رعایت کند و بداند جمهوری اسلامی ایران با حضور مقتدرانه در منطقه با هرگونه حرکتی که موجب به خطر افتادن امنیت و ایمنی دریانوردی شود، برخورد قاطع و کوبنده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه افتخار بزرگ این ناوگروه آن بود که در عمق اقیانوس‌ها به‌ صورت مستقیم و رو در رو، در مقابل شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار با استواری و صلابت ایستادگی کرد، اظهار کرد: همه این افتخارات نشان از ایمانِ دریادلان ارتش به کار، تخصص، تسلط و شجاعتشان است و از همه مهم‌تر اتکا به واقعیت و شعار راه ما راه حسین (ع) است، صورت پذیرفت و این یکی از افتخارات بزرگی است که امروز به دست عزیزان‌مان در ناوشکن جمهوری اسلامی ایران (جماران) نگاشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: نیروی دریایی راهبردی ارتش در لحظه بیش از ۶۴ کشتی جمهوری اسلامی را با اقتدار تحت اسکورت قرار داده است و به صورت کاملاً مجهز بر روی واحد‌های شناور حضور مقتدرانه دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح‌کرد: همه این‌ها تنها بخشی از توانمندی نیروی راهبردی دریایی است که در صحنه مشاهده می‌کنیم.

هشتاد و چهارمین ناوگروه رزمی اطلاعاتی عملیاتی نیروی دریایی راهبردی ارتش به سرفرماندهی ناوشکن تمام ایرانی جماران، مدت ۸۶ روز به اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش جمهوری اسلامی ایران و همچنین حفظ منافع میهن عزیزمان در آب‌های آزاد، پرداخت.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/69116کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ