درحال بارگذاری

گروه: اجتماعی / حوزه رفاه و آسیب های اجتماعی/ایران شناسه: ۱۰۷۴۶۸۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۴۹ : ۱۱ دیدگاه: ۰

مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان امروز پرداخت می‌شود

مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان امروز پرداخت می‌شود صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد ناشی از اجرای متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت واریز خواهد شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي «نيک رو»، صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به علت تاخیر در ابلاغ شیوه نامه مرحله دوم همسان سازی به این صندوق، مابه التفاوت ۳۰ درصد همسان سازی و ۲۰ درصد افزایش سنواتی حداکثر تا سوم اردیبهشت به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

ب️راساس این اطلاعیه، افزایش ناشی از هرکدام در حکم اصلاحی به طور شفاف و جداگانه درج خواهد شد.

پیش از این رضا مسلمی معاون فنی و بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری گفته بود: با صدور احکام جدید، حقوق همه بازنشستگان و موظفینی که تا پایان سال ۱۴۰۳ بازنشسته، ازکار افتاده و یا فوت شده اند، به میزان ۲۰ درصد نسبت احکام حقوقی پایان سال ۱۴۰۳ افزایش می‌یابد، مشروط به آنکه پس از اعمال افزایش مذکور، متناسب با سنوات خدمت قابل قبول (۳۰ سال خدمت) حقوق ایشان از یکصد و هفده میلیون ( ۱۱۷.۰۰۰.۰۰۰ ) ریال کمتر نباشد.

به گفته وی، با اعمال ضریب حقوق سال ۱۴۰۴ کمک هزینه عائله‌مندی بازنشستگان کشوری به میزان ۵۰ درصد و کمک هزینه اولاد نیز به میزان ۱۰۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد یافت و همزمان با صدور احکام افزایش سنواتی بازنشستگان در سال ۱۴۰۴، مرحله دوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر مبنای ۳۰ درصد تفاوت حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز بر اساس دستورالعمل و جداول ابلاغی سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور، با لحاظ افزایش ضریب سالیانه ۱۴۰۴ انجام و تغییرات هر جزء به صورت جداگانه و شفاف در احکام حقوقی درج خواهد شد.

همچنین حقوق بازنشستگان و موظفین صندوق در فروردین ماه سال جاری بر اساس حکم حقوقی اسفند ۱۴۰۳ پرداخت و پس از صدور احکام جدید، مابه التفاوت آن تا دهم اردیبهشت به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

معاون فنی و بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری با اطمینان خاطر به بازنشستگان در خصوص صدور احکام یادشده در سریعترین زمان ممکن، افزود: امیدواریم بازنشستگان و موظفین صندوق با صبر و شکیبایی، همکاران ما را در تحقق این امر همراهی کرده و اخبار این حوزه را صرفاً از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir دریافت کنند.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/p/107468کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیبفروش انواع فشارسنج های امرونمشاوره تلفنی با وکیلتعمیرگاه لوازم خانگی ال جی LG مرکزیتعمیرگاه لوازم خانگی سامسونگ مرکزیتعمیرگاه مرکزی سرویس لوازم خانگیتعمیرگاه جنرال الکتریک مرکزینمایندگی مجاز تعمیر لوازم خانگی دوونمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی کنوودتعمیرگاه لوازم خانگی بوش مرکزینمایندگی و مرکز مجاز تعمیرات تخصصی بلومبرگ