درحال بارگذاری

گروه: سیاست/ایران شناسه: ۹۴۱۶۵۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰ : ۰۹ یکی از مکاید شیطان در طول تاریخ، مکتب‌سازی‌های بدلی بوده است

به گزارش مشرق،کانال در محضر آیت‌الله میرباقری در مطلبی نوشت:

امام باقر و امام صادق(علیهما السلام) با مکتب‌های بدلی به مبارزه برخاستند و یک مکتب پیشگام در اخلاق و کلام و فقه را بنیان نهادند.

مکتب‌سازی و ایجاد یک معنویت مبهم در مقابل گرایش توحیدی، از مکاید درازمدت شیطان است که همیشه دنبال می‌کند. این مکتب‌سازی از «حَسبُنا کتاب الله» شروع می‌شود تا بعد در دوره بنی‌امیه و معاویه به جایی می‌رسد که کاملاً وجود مقدس امیرالمومنین(علیه السلام) را رصد می‌کند و هر کاری حضرت می‌کنند بدلش را می‌سازد.

فرقه‌های کلامی و گرایش‌های معنوی منحرف که الان پیدا می‌شود تصادفی نیست و همان‌طور که الان دستگاه شیاطین جن و انس تفرق معنوی و ایجاد گرایش‌های باطل را مدیریت می‌کنند، در دوره‌های قبل هم همین‌طور بوده است. من در کتاب توحید صدوق، انحرافاتی که در دنیای اسلام در موضوع توحید شده است را دیدم. در تفسیر توحید یک طیف، از کسانی هستند که به «تعطیل» یا «تشبیه» رسیده‌اند. اینها مکتب‌سازی است و ریشه‌اش به دستگاه طواغیت و شیاطین برمی‌گردد.

درواقع، یکی از کارها ایجاد کالای جایگزین است که در آن دوره هم به‌شدت اتفاق افتاده است، مثل تحریف معنویت اسلام، تحریف فقه و حتی روش فقاهت، تحریف اعتقادات که در همه این‌ها مکتب‌سازی‌های متعدد انجام شده است؛ از اشاعره و جبریه بگیرید تا مرجئه. این‌ها همه ساخته و پرداخته عملی دستگاه طواغیت و بنی‌امیه است و تصادفاً ظهور پیدا نکردند.

شأنی که وجود مقدس امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) در این زمینه دارند چیست؟

همان‌طور که شیخ مفید نقل کرده‌اند قبل از امام باقر(علیه السلام)، تشیع که مکتب حق است یک فقه و شریعت روشن و حتی یک معنویت و یا نظام اعتقادی دارای چارچوب روشن نداشت و ما گاهی در فقه نیازمند اهل سنت می‌شدیم، ولی امامین صادقین(علیهما السلام) یک مکتب پیشگام درست کردند.

در صدر اسلام واقعاً این گونه بود و نبض فرهنگ در دست امام باقر(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) بوده است. ایشان هم مبارزه با گرایشات منفی می‌کردند و جلوی آن معنویت باطلی که بعد مبدأ پیدایش گرایشات صوفیانه شد ایستادند، و هم به‌شدت با گرایشات انحرافاتی و ظاهری‌گری مبارزه کردند و به دنبال ایجاد یک عقلانیت استوار شیعی در کلام و در اعتقادات بودند. ایشان یک بنای عظیمی را در فقه و کلام و عرفان و اخلاق گذاشتند.»

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

اشتراک گذاری:
  • لینک کوتاه: https://www.nikru.ir/pi/94165کپی شد

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زیان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    • پربازدیدترین ها
    • شبکه های اجتماعی
    • بازار
    • آخرین اخبار
    سایت تجاریایران تک دکورفروشگاه طبیب